Ofertat din Superliga, Bogdan Stancu a decis în privința carierei: „Am vorbit cu el!”

Robert Zanfir 21.07.2022, 22:50
Ofertat din Superliga, Bogdan Stancu a decis în privința carierei: „Am vorbit cu el!”

Bogdan Stancu (35 de ani) este aproape de retragerea din fotbal. Ex-atacantul FCSB a fost ofertat de FC Argeș, dar i-a lăsat pe Andrei Prepeliță și Jean Vlădoiu fără răspuns. Ultima echipă pentru care a jucat fostul internațional al României este Eyupspor, din liga a doua a Turciei.

Vă amintiți? De numele lui Bogdan Stancu este legat ultimul gol marcat de naționala Românie la un turneu final. Se întâmpla în 2016, atunci când fostul atacant de la Unirea Urziceni, FCSB sau Galatasaray marca în poarta Elveției, din penalty.

Ofertat din Superliga, Bogdan Stancu a decis în privința carierei

Retras în 2017 de la națională, Bogdan Stancu a continuat să joace în Turcia, unde și-a clădit cea mai mare parte a carierei. Ultima experiență a „Motanului” a fost la Eyupspor, unde a reușit 3 goluri în 14 meciuri. Nu a mai jucat însă din decembrie 2021, iar din martie 2022 este jucător liber.

Bogdan Stancu a fost ofertat în această vară de cei de la FC Argeș, prima echipă de Liga 1 pentru care a jucat fostul campion al României. I-a refuzat pe piteșteni, iar Jean Vlădoiu spune că acesta s-ar fi retras.

„Andrei Prepeliță a vorbit cu Bogdan în urmă cu ceva timp, la începutul perioadei de pregătire, dar nu-și dorea să revină în acel moment. Atunci, încă își căuta prin Turcia. Ni l-am dorit, dar nu am primit un răspuns pozitiv de la el. Eu am citit că se retrage. Am încercat, dar nu știu dacă mai e de actualitate. În primul rând să vrea sa mai joace”, a declarat Jean Vlădoiu pentru Gsp.

Bogdan Stancu, dorit și de Gigi Becali

Bogdan Stancu a fost curtat în primăvară și de Gigi Becali. FCSB tocmai pierduse cu FC Argeș, în sezonul regular, iar omul de afaceri căuta soluții pentru întărirea echipei.

M-ar interesa oricând Bogdan Stancu. Dar acum nu se poate, nu e perioadă de transferuri. Îl iau oricând pe Bogdan Stancu. Uite, mi-ai dat o idee”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

  • 14 goluri în 52 de meciuri a reușit Bogdan Stancu pentru România. A purtat tricoul naționalei  între 2010 și 2017.

Bogdan Stancu a terminat contractul acolo, este în ţară, nu ştiu, nu va mai continua, nu cred că va mai continua. A jucat destul, are o vârstă, a decis el să nu mai continue (n.r. – în Turcia). El simte cel mai bine dacă mai poate sau nu. Nu cred că va continua,
Victor Becali, la Orange Sport.