Boicot anunțat de Rapid în urmă cu puțin timp. Giuleștenii, reacție neașteptată la adresa companiilor din Austria

Radu Bordei 09.01.2023, 11:37
Boicot anunțat de Rapid în urmă cu puțin timp. Giuleștenii, reacție neașteptată la adresa companiilor din Austria

Reacție neașteptată a clubului Rapid, la adresa companiilor austriece. Deși au trecut săptămâni bune de când guvernul de la Viena a blocat accesul României în Schengen, giuleștenii au așteptat până să aibă o poziție oficială. Acum, clubul de lângă Podul Grant nu va mai colabora cu nicio companie austriacă.

Rapid, reacție neașteptată și întârziată, în același timp. „Anul acesta se va modifica”

Clubul giuleștean este în subordinea Ministerului Transporturilor, așa că a așteptat poziționarea oficială a instituției înainte să ia o măsură. Faptul că Austria a blocat accesul României în spațiul Schengen a provocat mai multe reacții la nivel social în țara noastră. Multe companii refuză să mai facă afaceri cu companiile din Austria. Și în fotbal s-a întâmplat acest lucru, Universitatea Craiova a fost prima grupare care a anunțat că își va muta conturile la alte bănci. Dacă echipa patronată de Dan Șucu și Victor Angelescu nu a luat, deocamdată, nicio poziție, în schimb Clubul Sportiv Rapid va lua măsuri chiar din startul acestui an.

Clubul Sportiv Rapid București are în prezent conturile la Banca Comercială Română (BCR), însă, începând cu anul următor, se urmărește mutarea conturilor la o altă bancă, răspundea președintele Bogdan Vasiliu celor de la bugetul.ro, la finalul lui 2022.

Ministerul Transporturilor a luat inițiativa și toate companiile subordonate acestuia au efectuat astfel de modificări, acolo unde a fost cazul.

Acuzele incredibile ale lui Gigi Becali. „Să vedeți ce a fost la Petrom”

Finanțatorul FCSB-ului a venit cu noi detalii privind operațiunea de privatizare a Petrom. Aceasta a avut loc în 2004 pentru 1,5 miliarde de euro, când OMV a preluat 51% din acțiuni. Becali consideră că au fost lucruri necurate în culisele tranzației.

Acum vom afla toate hoțiile din spatele acestei tranzacții, bine că a fost treaba cu Schengen. O să vedeți ce a fost acolo, o să rămâneți blocați. Când s-a făcut, prin lege am cedat 51% din acțiuni, plus acțiunea de aur. Pe aceea a lăsat-o Tăriceanu. Am pierdut, practic, pentru că altfel controlam noi totul și nu aveam probleme. Eu spun că vor ieși multe lucruri la iveală, o să încerc să îl conving pe omul cu care am vorbit să iasă în față. Este un economist, dar nu vrea să vorbească la televizor, îi este teamă. A spus că o să discute cu duhovnicul, a declarat Gigi Becali la Realitatea PLUS

Gigi Becali este atât de supărat încât a anunțat că nu va mai călca în această țară. De asemenea, le-a transmis conducătorilor statului român să facă tot ce ține de ei, legal, pentru a încurca activitățile întreprinse în România de companiile cu capital austriac.

Eu o şterg Austria de pe globul pământesc. Nu mai vreau să aud de Austria. Dacă e să ajung undeva, eu o ocolesc. Nu mai trec pe acolo deloc. Dacă eram eu acum, făceam tot posibilul legal, tot ce este legal. Şi la Petrom şi la băncile din România şi la Raiffeisen, le găseam eu chichiţe şi le arătam eu lor care este şmecheria. Au venit cu Petrom şi au furat toată avuţia noastră. Ne-au luat de proşti şi cred ei că sunt mai deştepţi. Nu vor fi niciodată mai deştepţi decât noi. Sunt mai proşti şi mai hoţi decât noi! Şi noi suntem umili!, a explodat latifundiarul.

Urmăriți Playsport.ro și pe