Bucurie enormă pentru Gigi Becali după victoria FCSB. Cine l-a încântat pe omul de afaceri

Ștefănescu Dragoș / 04.08.2022, 13:54
Bucurie enormă pentru Gigi  Becali după victoria FCSB. Cine l-a încântat pe omul de afaceri

FCSB a câștigat cu 1-0 pe terenul celor de la Dunajska Streda în prima manșă a turului trei preliminar Conference League. Nou veniții David Miculescu și Bogdan Rusu au fost titulari pentru formația roș-albastră. Evoluția atacantului adus de la CS Mioveni l-a încântat pe Gigi Becali.

Gigi Becali, încântat de evoluația lui Bogdan Rusu în meciul cu Dunajska Streda. ”M-a impresionat Rusu, mi-a plăcut jocul lui”

Miercuri seară FCSB a înfruntat în deplasare formația Dunajska Streda în prima manșă a turului trei preliminar Conference League. Roș-albaștrii s-au impus cu scorul de 1-0 după golul marcat de Joonas Tamm în minutul 69. În urma acestui succes, FCSB a luat o opțiune serioasă pentru calificare. Returul se va juca la București, pe data de 11 august.

Proaspăt veniții David Miculescu și Bogdan Rusu au fost titulari la FCSB în partida din Slovacia. Amândoi au avut evoluții bune, reușind să se facă remarcați. Totuși, Gigi Becali a fost impresionat mai mult de prestația atacantului adus de la CS Mioveni și a avut numai cuvinte de laudă la adresa acestuia. Mai mult, Becali a explicat că după ieșirea lui Rusu de pe teren jocul FCSB-ului a scăzut mult în intensitate.

Știam că sunt titulari cei doi. Când l-am luat pe David (n.r.: Miculescu), l-am luat tocmai de aia, că nu aveam acolo și când l-am luat pe Rusu, l-am întrebat dacă joacă titular cu el, să îmi dau seama de valoarea lui, a zis bineînțeles că da.

M-a impresionat Rusu, a câștigat toate duelurile, mi-a plăcut jocul lui, a jucat bine fără minge, când a ieșit el, s-a cam stricat jocul întregii echipe”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

Noi transferuri la FCSB. Nicolae Dică a vorbit cu Mihai Stoica și Gigi Becali

După victoria cu Dunajska Streda, Nicolae Dică a anunțat că FCSB va mai face câteva transferuri în următoarea perioadă. Tehnicianul a dezvăluit că a discutat deja cu Mihai Stoica și Gigi Becali despre mutările ce urmează să fie făcute. Totodată, Dică a avut cuvinte de apreciere pentru Miculescu și Rusu, cei doi jucători sosiți de câteva zile la FCSB. Tehnicianul a fost mulțumit de evoluția lor în partida din Slovacia.

Au venit până acum Miculescu și Rusu, sunt mulțumit de ce au arătat în această seară, mă așteptam să nu joace 90 de minute, mă bucur că au încercat să facă ceea ce le-am zis. Am încredere că ne vor ajuta în continuare.

Dar mai am nevoie de jucători, am discutat deja cu patronul, cu MM și vom încerca să mai aducem fotbaliști”, a declarat Nicolae Dică.