Buget colosal pentru Rapid în sezonul viitor. Daniel Niculae a făcut dezvăluiri referitoare la planurile giuleștenilor

Gabriel-Alexandru Ioniță / 28.04.2022, 20:51
Buget colosal pentru Rapid în sezonul viitor. Daniel Niculae a făcut dezvăluiri referitoare la planurile giuleștenilor

Daniel Niculae a dezvăluit că Rapid va avea un buget de 4 milioane de euro pentru sezonul viitor și a lăsat de înțeles că acesta poate fi completat și din eventuale vânzări de jucători. Președintele clubului giuleștean a anunțat planuri mărețe pentru stagiunea viitoare, care se va suprapune în mare măsură cu anul în care clubul va ajunge la 100 de ani de existență.

Daniel Niculae a confirmat în primul rând că Victor Angelescu a preluat pachetul de acțiuni deținut până acum de omul de afaceri ceh Martin Machon. Și a devenit astfel singurul acționar al Rapidului în acest moment. Cel mai probabil, din sezonul viitor i se va alătura și Dan Șucu, proprietarul Mobexpert, care investește deja de mai mult timp în dezvoltarea sectorului juvenil de la clubul din Giulești.

Daniel Niculae a vorbit despre planurile mărețe existente la Rapid pentru sezoanele viitoare

În continuare, Daniel Niculae a anunțat că în sezonul viitor Rapid își propune accederea în play-off și câștigarea Cupei României. Iar peste două sezoane giuleștenii își propun chiar să intre în lupta pentru titlu.

În ceea ce privește bugetul anunțat pentru stagiunea viitoare, președintele clubului alb-vișiniu a explicat că este foarte important modul în care aceștia vor fi administrați. El a subliniat că este nevoie și ca sectorul juvenil să se dezvolte cât mai mult, dar și că sunt șanse ca giuleștenii să își completeze bugetul prin vânzări de jucători.

Este oficial, Victor Angelescu a preluat toate acțiunile clubului. În sezonul următor, ne dorim cu totul și cu totul altceva față de sezonul acesta. Suntem într-o poziție favorabilă pentru a juca pentru un loc de cupă europeană, este un bonus și un lucru extraordinar.

Depinde doar de noi, vom avea una dintre cele mai bune baze de pregătire pentru copii și juniori din România. Este un argument puternic. Obiectivul din sezonul următor este calificarea în play-off, apoi vom avea alt obiectiv în al treilea an. În sezonul următor, ne dorim să câștigăm și Cupa României. Din al treilea an de primă ligă, ne dorim să ne batem pentru câștigarea campionatului.

Acum avem un buget de patru milioane de euro. Nu doar banii contează, trebuie să știi și cum să manageriezi banii respectivi. Trebuie și să creștem jucători, degeaba facem investiții. Vrem un echilibru. În bugetul unui club își face loc și vânzarea unor jucători”, a spus Daniel Niculae potrivit Digi Sport.

Florin Motroc, impresionat de Rapid: „Spectacol! Aștept să vină sponsorii”. Cine poate fi „noul Dănuț Lupu” din Giulești