„Bursucul”, bătut la scor de neprezentare de Fener! Pe ce români s-a putut baza și ce șanse are să salveze echipa

Marian Cărăvan 25.01.2021, 23:56
„Bursucul”, bătut la scor de neprezentare de Fener! Pe ce români s-a putut baza și ce șanse are să salveze echipa

După victoria contra campioanei en titre, Dan Petrescu nu a mai repetat isprava și în fața unei alte echipe din Istanbul. „Bursucul” a fost bătut la scor de neprezentare de Fenerbahce. Kayserispor luptă să evite retrogradarea în acest sezon.

„Bursucul”, bătut la scor de neprezentare de Fenerbahce!

Kayserispor a pierdut cu 3-0 meciul cu Fenerbahce, din Super Lig. Dan Petrescu nu s-a putut baza decât pe unul dintre fotbaliștii români din lotul lui Kayserispor, fundașul Cristian Săpunaru. Acesta a fost integralist în meciul pierdut luni seara, la Istanbul. Silviu Lung jr. și Denis Alibec au lipsit, fiind accidentați. Deși a scăpat de superstarul transferat de Fenerbahce, campionul mondial Mesut Ozil venit de la Arsenal, care nu s-a aflat în lot, Kayserispor nu a scăpat de înfrângere. A fost însă una usturătoare, la scor de neprezentare. S-a încheiat Fenerbahce – Kayserispor 3-0. Au marcat: Mame Thiam (min. 20), Mbwana Samatta (min. 51) și Papis Cisse (min. 86).

Dan Petrescu s-a arătat extrem de afectat de eșecul de pe malurile Bosforului. „Bursucul” a dat mâna cu antrenorul celor de la Fenerbahce și a fugit direct la vestiare. Tehnicianul român era agitat încă din primele minute ale întâlnirii cu Fener. A fost surprins de camerele tv destul de îngrijorat în fața băncii de rezerve, într-o discuție cu oamenii din staff-ul său. Din cauza indisponibilităților din lot, lui Super Dan i-a fost destul de greu să aleagă un prim 11 competitiv. Nu i-a mai ieșit ca în meciul cu Istanbul Bașakșehir, în care Denis Alibec a reușit o „dublă”, după care a părăsit terenul pe targă. O pierdere mare pentru Kayserispor și o problemă în plus pentru Dan Petrescu.

„Bursucul”, batut la scor de neprezentare de Fener!
„Bursucul”, batut la scor de neprezentare de Fener!

Dan Petrescu, misiune grea la Kayserispor

Dan Petrescu a preluat noua sa echipă din „zona fierbinte” a clasamentului. Kayserispor luptă în acest sezon să evite retrogradarea din Super Lig. Echipa antrenată de Dan Petrescu e în partea inferioară a clasamentului și are mult de tras pentru a se menține în eșalonul de elită.

Deocamdată, Kayserispor e deasupra liniei de retrogradare, e pe locul 17, cu 19 puncte. Tot atâtea câte are și ocupanta locului 18 (prima de sub linie), Genclerbirligi. 21 de echipe sunt în acest sezon de Super Lig, iar ocupantele ultimelor patru locuri vor retrograda. Dan Petrescu și Kayserispor au mult de tras pentru a-și îndeplini obiectivul. Kayseri e la patru puncte de Konyaspor, echipa de pe locul 16, și la cinci lungimi în spatele campioanei en titre, care ocupă un surprinzător loc 15, cu 24 de puncte.

Pentru Kayserispor urmează meciul cu Kasimpașa (locul 12, cu 25 de puncte), programat sâmbătă, 30 ianuarie, de la ora 12:30.

Urmăriți Playsport.ro și pe