”Bursucul” e în corzi, în Turcia! Fanii îi cer vehement demisia. Patroana l-a băgat în ședință! E capăt de drum?

Penes Gabriel / 22.02.2021, 14:20
”Bursucul” e în corzi, în Turcia! Fanii îi cer vehement demisia. Patroana l-a băgat în ședință! E capăt de drum?

”Bursucul” e în corzi, în Turcia! Fanii îi cer vehement demisia. Patroana l-a băgat în ședință! E capăt de drum pentru Dan Petrescu la Kayserispor? Situația e din ciclul „decât fruntaș la mine-n sat, mai bine ultimul la oraș!”. După ce a condus-o pe CFR Cluj spre 3 titluri consecutive, Petrescu „se bate” la retrogradare în Turcia. Dar situația de la Kayserispor are culoarea Mării Negre într-o zi furtunoasă. Ultima înfrângere tinde să-i „pună capac” tehnicianului român.

”Bursucul” e în corzi, în Turcia! Fanii îi cer vehement demisia

”Bursucul” e în corzi, în Turcia! Fanii îi cer vehement demisia. Patroana l-a băgat în ședință! Iadul pe pământ s-a declanșat la Kayserispor după ultima înfrângere din Super Lig. Echipa lui Dan Petrescu a pierdut cu 0-2 pe terenul celor de la Sivasspor. Acum, trupa din Kayseri e pe locul 16, la doar un punct de primul loc retrogradabil.

În ultimele patru meciuri, Kayserispor are un eșec și trei remize consecutive. Dan Petrescu și compania sunt pe locul 16, cu 25 de puncte, la doar un pas peste locurile care duc în liga secundă. În ultimele 6 etape, „roș-galbenii” au doar 3 goluri marcate. Și un total de 6, cu Petrescu pe bancă. Așa că echipa lui Săpunaru, Alibec și Lung jr. va avea de tras pentru a scăpa de la retrogradare.

”Bursucul” e în corzi, în Turcia! Fanii îi cer vehement demisia. Patroana l-a băgat în ședință! E capăt de drum?
”Bursucul” e în corzi, în Turcia! Marius Șumudică, omul care l-a convins pe Dan Petrescu să antreneze în Super Lig, ar putea să-l și dea afară. Duelul tehnicienilor români e pe 3 martie

Patroana l-a băgat în ședință! E capăt de drum?

Eșecul cu Sivas (0-2) i-a adus critici chiar din interiorul clubului. Chiar ofițerul de presă al lui Kayseri a ieșit la atac, pe Twitter:

Suntem o echipă fricoasă! N-am văzut nicio idee de joc, nu am rezolvat problema ocaziilor de gol și a construcției atacurilor periculoase, pe care o avem de anul trecut”, a scris acesta, conform GSP.ro.

Și fanii sunt nemulțumiți de prestațiile de la venirea românului. „Pleacă, Dan Petrescu! Super Lig nu e Liga 1”, „Cu el, Kayserispor se prăbușește mai rapid decât în ultimele săptămâni” și „Du-te! Conducerea nu colaborează cu acest antrenor, nu înțelege nimeni ce jucăm. Scăpaţi de el!” sunt câteva dintre mesajele acide de pe rețelele sociale.

Presa din Turcia scrie despre măsuri radicale care se anunță în cursul acestei săptămâni. Berna Gözbaşı, proprietara grupării, a convocat o ședință de analiză. Stafful tehnic va trebui să dea explicații pentru rezultatele slabe. Ca ironia situației să fie completă, următorul meci va fi contra altui român. Petrescu o va întâlni, pe 3 martie, pe Rizespor, echipa antrenată de Marius Șumudică. Rize e în aceeași situație, dar, acolo, Șumi se bucură de susținere, de la baskan, la jucători și fani. Culmea este că Petrescu a declarat că tocmai Șumi l-a convins să antreneze în Turcia. Acum, același Șumi îl poate da afară!

La prezentarea oficială la Kayseri, Dan Petrescu i-a asigurat pe turci că se va bucura pentru salvarea de la retrogradare la fel ca pentru cele trei titluri consecutive cu CFR Cluj.

În calitate de antrenor care a fost campion trei ani la rând, știu că este dificil, deoarece am venit la o echipă care a fost în cădere. Dar când voi face această sarcină în mod corespunzător, voi îndeplini o treabă de care mă voi bucura la fel ca de câștigarea campionatului”, a declarat Dan Petrescu la începutul mandatului la Kayserispor, conform prosport.ro.

VIDEOCLIPUL ZILEI