Cadou uluitor pentru Mihai Neșu de la Gigi Becali. Șeful FCSB i-a cumpărat o mașină fostului său jucător

Catinca Giosanu 08.06.2021, 23:54
Cadou uluitor pentru Mihai Neșu de la Gigi Becali. Șeful FCSB i-a cumpărat o mașină fostului său jucător

Patronul Gigi Becali nu a uitat de suferința lui Mihăiță Neșu. Latifundiarul din Pipera s-a lăsat impresionat de inițiativa fostului său jucător, care s-a retras acasă, la Oradea, unde construiește un centru dedicat persoanelor cu dizabilități neuromotorii. Și pentru a-i arăta mulțumirea pe care o simte față de el, omul de afaceri l-a surprins pe Mihai Neșu cu un cadou uluitor. Mulți dintre oamenii de rând nu își permit un asemenea lucru.

Cadou uluitor pentru Mihai Neșu de la Gigi Becali

Mihai Neşu, prin fundaţia sa, a început lucrările la un centru pentru copii şi tineri cu dizabilităţi, la Oradea, iar prima construcţie a centrului este cea a unei biserici. Fapta sa nu a rămas nerăspliătită. Gigi Becali a făcut un gest de milioane pentru Mihai Neșu. Fostul fotbalist a rămas impresionat de ceea ce a făcut patronul celor de la FCSB pentru el. Concret, omul de afaceri i-a achiziționat un autoturism cu care să se deplaseze.

În maximum doi ani trebuie să ridice centrul și să-l finalizeze. A obținut toate autorizațiile, acum începe construcția complexului. Primul pas este biserica și aleile principale. Este foarte mulțumit, cât timp am fost eu acolo a primit niște telefoane, sunt firme mari care vin alături de el. De la zi la zi vin oameni în jurul lui.

Și domnul Gigi Becali trebuie menționat. Tocmai a contribuit la achiziționarea unei noi mașini pentru Mihai, pentru a se deplasa cu ea. Avea probleme cu vechea mașină și domnul Gigi Becali i-a luat o nouă mașină acum.”, a dezvăluit, la un moment dat, Florin Lovin, prietenul lui Neșu, într-o intervenție la Digi Sport Special.

Gigi Becali i-a cumpărat lui Mihai Neşu o maşină nouă, adaptată la situaţia sa
Gigi Becali i-a cumpărat lui Mihai Neşu o maşină nouă, adaptată la situaţia sa

Șeful FCSB i-a cumpărat o mașină fostului său jucător

Acesta nu este unicul gest pe care finanțatorul echipei bucureștene l-a făcut față de Mihăiță Neșu. Latifundiarul din Pipera l-a ajutat ori de câte ori a avut posibilitatea, lucru care s-a întâmplat și recent, când fostul sportiv a avut nevoie de ajutor.

În ceea ce privește construirea centrului dedicat copiilor și tinerilor care se confruntă cu deficiențe neuromotorii, costurile sunt estimate la 3,5 milioane de euro. Această sumă acoperă inclusiv amenajarea spațiilor de joacă, cazării pentru aparținători, a fermei, solarelor, grădinilor, restaurantului social și a piscinei pentru hidroterapie.

Mihai Neșu, solidar cu copiii și tinerii cu dizabilități

La începutul lunii iunie, Mihăiță Neșu a explicat că vor fi trei clădiri în complexul pe care Mihăiță Neșu îl va ridica, iar construcția celor trei imobile va începe simultan.

Am început oficial lucrul pe șantierul pentru construcția Complexului de recuperare Sfântul Nectarie pentru copii și tineri cu dizabilități neuromotorii. Am început cu trasarea cu topograf a aleilor, parcărilor și a bisericii, activitate care va dura 3 zile. Apoi, mergem mai departe și vă ținem la curent.

Vă anunțăm că deja avem finalizată o listă completă cu necesarul pentru construcția și amenajarea interioară a bisericii. Firmele și oamenii care vor să contribuie ne pot solicita acest necesar prin mail sau telefonic pentru a contribui.

Biserica este prima și cea mai micuță ca dimensiune dintre cele 3 clădiri cu a căror construcție vom începe simultan. Dumnezeu să ne ajute până la finalizarea proiectului!”, a scris Mihăiță Neșu, pe pagina oficială de Facebook, Mihai Neșu Foundation.

Urmăriți Playsport.ro și pe