Părăsită de partener, fiica lui Gigi Becali continuă să facă gesturi uluitoare! Cum a fost surprinsă Alexandra

Moldoveanu Camelia 29.05.2021, 16:07

Fiica lui Gigi Becali, Alexandra, a făcut un gest uluitor pentru o persoană necunoscută. Ajutarea aproapelui este o „literă de lege” în familia finanțatorului FCSB, regulă pe care o respectă cu sfințenie și fiica mijlocie a Luminiței. Cum a fost surprinsă tânăra.

Alexandra, fiica lui Gigi Becali, continuă să facă gesturi uluitoare!

Gigi Becali este cunoscut pentru banii pe care îi împarte fără să se zgârcească tuturor nevoiașilor. Episoadele în care zeci de oameni se strâng în fața palatului pentru a primi ajutor sunt vechi și se petrec și în ziua de astăzi. Se pare că Gigi și Luminița și-au educat fiica să urmeze obiceiurile tatălui ei.

Alexandra a fost fotografiată în timp ce a ieșit în oraș să-și cumpere o cafea. De ea s-a apropiat un om nevoiaș pe care fiica finanțatorului FCSB nu la ignorat deloc. Chiar dacă s-a urcat într-un Bentley Continental GT W12 First Edition Convertible (estimat la 300.000 de euro), tânăra n-a ezitat să-i întindă omului o bancnotă. Dacă pentru ea ar fi un mărunțiș, pentru acel om probabil a fost o minune când s-a văzut în mână cu 50 de lei. Chiar dacă acum conduce o mașină și mai scumpă, un Bentley Continental GT Mulliner de aproximativ 350.000 de euro, sigur fiica lui Gigi Becali a rămas tot darnică atunci când vine vorba de săraci.

Descrierea de pe bentleymotors.com ne oferă următoarele detalii: două opțiuni distincte ale motorului vă oferă puterea de alegere în mâinile dvs., cu motorul agil V8, cu emotivitatea Bentley burble sau feroce W12 *, un motor de neegalat în clasa sa. V8 poate atinge 0 până la 60 mph în 3,9 secunde (0 până la 100 km / h în 4,0 secunde) înainte de a porni la o viteză maximă de 198 mph (318 km / h); în timp ce emoționantul W12 este capabil de 0 la 60 în doar 3,6 secunde (0 la 100 km / h în 3,7 secunde), cu o viteză maximă palpitantă de 333 km / h.

Alexandra Becali ajută bani saracu
Fiica mijlocie a lui Gigi Becali, Alexandra, ajută un om sărac

S-a despărțit după ce și-a prins iubitul cu o altă femeie

Vorbim despre Alexandra, fiica mijlocie a cuplului Gigi și Luminița Becali. Aceasta a avut o relație de lungă durată cu Mihnea Grigoriu. Cel care a renunțat la Alexandra Becali este, la rându-i, un băiat de bani gata. Considerat unul dintre copiii răsfățați ai Capitalei, Mihnea nu a ținut cont de averea blondei și a renunțat la relație.

La scurt timp după ce povestea de iubire dintre Alexandra și Mihnea s-a încheiat, tânărul Don Juan a fost zărit în compania unei frumuseți a României. Evenimentul cu pricina s-a petrecut în urmă cu mai mulți ani. Chiar înainte ca Gigi Becali să-și mărite prima fată, Teodora, sora miresei a rămas fără partener. Mihnea Grigoriu a ales să înceapă o relație amoroasă cu Denisa Hodișan. Aceasta din urmă este un cunoscut model din Oradea, care a participat la mai multe concursuri de frumusețe.

Tânărul care a preferat să o părăsească pe Alexandra Becali face parte parte dintr-o familie extrem de înstărită. Dan Constantin Grigoriu este un general din cadrul Serviciului Român de Informații, iar potrivit unor informații din anturajul acestuia, are o avere considerabilă. De altfel, Mihnea este un împătimit de mașini de lux.

Grigoriu jr. are o colecție impresionantă de autoturisme. Totuși, spre deosebire de alți fii de oameni de afaceri prosperi, Mihnea Grigoriu nu este un obișnuit al cluburilor și localurilor de fițe din Capitală. Asta pentru că adolescența și anii de după i-a petrecut departe de casă. Acesta a fost școlit la Geneva. De altfel, acesta își petrece majoritatea timpului în Elveția, însă nu este rupt de realitatea bucureșteană.

Cu toate că au fost surprinși de mai multe ori împreună, după despărțire, fiica lui Gigi Becali neagă relația

De la episodul cu Alexandra Becali, Mihnea nu a mai apărut în presa mondenă din România. Acesta are o viață publică destul de discretă. Totuși, aparițiile sale în Capitală sunt devorată de presa mondenă din România.

Nici despre viața personală a Alexandrei Becali nu se mai cunosc detalii amănunțite. Fiica mijlocie a lui Gigi Becali nu a mai fost depistată în compania unor parteneri în ultima vreme. Au existat însă mai multe zvonuri, neconfirmate de tânără.

Tot la categoria de zvonuri ea a încadrat și relația cu Mihnea. Cu toate că au fost fotografiați împreună de mai multe ori și s-a scris multă vreme despre relația lor, Alexandra Becali n-a vorbit despre acest subiect până n-a ieșit la iveală faptul că a fost înșelată.

Având în vedere educația pe care am primit-o de la părinții mei și discreția care mă caracterizează, nu voi mai face niciun comentariu cu privire la acest subiect și am speranța că jurnaliștii care încă își mai ghidează cariera după principiile deontologice vor face corecturile necesare, iar pe viitor vor evita să mai scrie știri vădit mincinoase cu privire la viața mea și a familiei mele. Este totuși păcat că momentele fericite prin care trecem să fie umbrite de asemenea neadevăruri care, în definitiv, nu fac decât afecteze încrederea publicului în mass-media românească”, spune Alexandra Becali.

Urmăriți Playsport.ro și pe