Călcâiul lui Mamut ne oferă o ”finală” în Liga 1! Analizăm bătălia la campionat, în DIRECT, la PlaySport LIVE!

Sorin Chiriac / 09.05.2022, 17:32
Mihai Lucian Ianosi

Avem parte de suspans până la final, în acest sezon de Liga 1! Se va juca până în ultima etapă și avem șanse mari să vedem o ”finală”, între FCSB și CFR Cluj, fie la București, fie la Buzău.

Victorie ”Mamută” în Bănie!

FCSB a învins Universitatea Craiova în deplasare cu scorul de 1-0, grație unui gol fabulos marcat de Ivan Mamut în minutul 87. Roș-albaștrii rămân la două puncte în spatele liderului CFR Cluj, cu două etape rămase de disputat. FCSB se află pe locul doi al Ligii 1, având 52 de puncte, la doar lungimi în spatele liderului CFR Cluj. Formația roș-albastră este într-o formă excelentă, reușind victorii pe linie, care o țin în alarmă pe campioana de la Cluj.

Ivan Mamut a simțit că va fi eroul celor de la FCSB contra fostei sale echipe

După meci, creatorii golului decisiv, Radunovic și Mamut au venit împreună la flash-interviu, iar Radunovic, aflat de mai mult timp în România, i-a fost traducător colegului său. Ivan Mamut a dezvăluit că a simțit înainte de meci că va marca și chiar i-a transmis acest lucru lui Mihai Pintilii:

A simțit că va da gol. Înainte de meci, a vorbit cu Pinti și i-a zis că are nevoie de 10 minute și o să dea gol. E foarte bucuros că am câștigat și pentru încrederea lui… Că a fost accidentat și a lipsit mult de pe teren. După atâta timp în care a lipsit, a venit golul. O bucurie mare și pentru el și pentru echipă și nu a putut să nu se bucure. E foarte bucuros că am câștigat. Nu e important să dea gol, e important să câștigăm campionatul”, a spus Radunovic pentru colegul său.

Laurențiu Reghecampf, dezamăgit de înfrângere

O nouă dezamăgire pentru Laurențiu Reghecampf. După ce echipa lui a pierdut ultimele șanse la titlu, Craiova a pierdut și marele derby cu FCSB. Roș-albaștrii au dat lovitura pe final, într-un meci de care se legau speranțele pentru locul secund.

Eșecul cu FCSB l-a dezamăgit tare pe Laurențiu Reghecampf. Acesta crede că jucătorii lui au fost superiori oamenilor lui Petrea:

Am avut ghinion, am ratat mult. Noi cred că am jucat bine, dar iar primim gol pe final, la o fază unde trebuia să fim mai atenți. Sunt dezamăgit că am făcut un joc bun, dar am pierdut. Sper ca băieții să își revină până la meciul de cupă, de joi. Cei de la FCSB să se concentreze la jocul lor, eu cred că a lăsat de dorit. Dar nu e treaba mea, noi ne vom apăra șansele până la capăt, așa cum am făcut-o. Dar ei să nu aștepte ajutorul nostru, să se bazeze mai mult pe ei, așa e normal, a declarat, acid, Reghecampf.

PlaySport LIVE, AZI, de la 18:00!

Astăzi, de la orele 18:00, la PlaySport LIVE, jurnaliștii Sorin Chiriac, Cătălin Mureșanu și Justin Gafiuc, alături de invitații lor, vor analiza lupta în trei la titlu.

Playsport LIVE este programat în fiecare săptămână, luni, marți și vineri, de la 18:00. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul www.playsport.ro, pe pagina de Facebook și pe canalul nostru de YouTube: https://bit.ly/3KzyUKl.