Calvar trăit de Simona Halep. Detalii terifiante au ieșit la suprafață după eliminarea de la Australian Open

Ștefănescu Dragoș / 26.01.2022, 15:25

După un parcurs excelent, Simona Halep a fost eliminată de la Australian Open în optimile de finală. Partida Simona Halep – Alize Cornet s-a desfășurat pe o căldură infernală care le-a afectat pe ambele sportive. La câteva zile după eliminare, Simona Halep a dezvăluit calvarul prin care a trecut în timpul partidei cu Alize Cornet.

Simona Halep a trăit un adevărat calvar în timpul meciului cu Alize Cornet

Simona Halep a înfruntat-o în optimile de finală ale Australian Open pe franțuzoaica Alize Cornet. Partida s-a jucat pe o căldură infernală, de peste 33 de grade. Meciul a avut parte de numeroase schimbări de situație și multe mingi lungi, care le-au epuizat pe ambele jucătoare. În ciuda unei reveniri spectaculoase în setul doi, Simona a pierdut partida cu scorul de 4-6, 6-3, 4-6.

La câteva zile după eliminarea Simonei din optimile de finală, jurnaliștii australieni notează că românca  a fost chiar pe punctul de a abandona partida. Aceștia au explicat că românca s-a simțit extrem de rau din cauza temperaturii foarte ridicate, trăind un adevărat calvar.

 Simona Halep s-a simțit rău și a amețit în timpul meciului epuizant de la Australian Open, jucat pe o căldură înăbușitoare!

Românca, dublă câștigătoarea de Grand Slam, a fost pe punctul de a se retrage după ce s-a luptat cu temperaturile care au atins 33 de grade Celsius Rod Laver Arena. Era roșie la față și se apleca frecvent, pentru a încerca să-și tragă respirația!”, au descris jurnaliștii de la Mid-Day calvarul trăit de Simona la Australian Open.

Simona Halep, epuizată de căldură

După meci, Simona Halep a recunoscut că s-a gândit să abandoneze. Românca a explicat că a fost epuizată din cauza căldurii excesive dar și a presiunii jocului impus de adversară. În ciuda înfrângerii suferite, Halep a ținut să o felicite pe Alize Cornet. Constănțeanca a dezvăluit și că o va susține pe jucătoarea din Franța la câștigarea turneului.

Am fost aproape să renunţ, pentru că eram epuizată, aşa cum şi arătam, dar ea a început să greşească şi am rămas acolo şi am luptat pentru fiecare minge, dar nu cu mare încredere. Eram acolo şi trebuia să joc.

A fost o mică întoarcere de situaţie, dar la final nu a fost suficient. Am numai cuvinte frumoase despre Alize, pentru că îmi place cum este pe teren, luptă, merită ceea ce i se întâmplă acum, munceşte din greu tot timpul şi îi urez noroc! Mi-ar plăcea să-şi îndeplinească visul şi o voi susţine”, a declarat Simona Halep.