Campioana CFR Cluj și FCSB se războiesc cu ajutorul conducătorilor. Mihai Stoica, contră dură la Edi Iordănescu

Giosanu Catinca 05.03.2021, 12:10
Campioana CFR Cluj și FCSB se războiesc cu ajutorul conducătorilor. Mihai Stoica, contră dură la Edi Iordănescu

Campioana CFR Cluj și FCSB se războiesc prin intermediul celor aflați la conducerea cluburilor. Mihai Stoica a rămas profund dezamăgit de Edi Iordănescu. Meme nu a mai avut putere să reacționeze după ce a ascultat declarațiile pe care le-a făcut Edward cu privire la arbitrajul din Liga 1. Ce i-a transmis managerul FCSB ”filosofului” Iordănescu?

Campioana CFR Cluj și FCSB se războiesc cu ajutorul conducătorilor

Antrenorul lui CFR Cluj, Edward Iordănescu, a spus, la un moment dat, despre arbitrii din Liga 1 că sunt buni şi foarte buni. Mai mult, el a subliniat că nu și-a permis vreodată să evalueze cât de valoros este un arbitru sau altul.

Niciodată nu mi-am permis să evaluez un arbitru, nu mă pricep. Am spus mereu că avem arbitri buni şi foarte buni, dar chiar dacă venim după o experienţă neplăcută, care ne-a scos două puncte din clasament. Nu am comentat cât de valoros este un arbitru sau altul.”, a declarat Edi Iordănescu, la conferinţa de după partida cu Gaz Metan.

De asemenea, tehnicianul român a mărturisit că și el își dorește ca în fotbalul românesc să fie implementat sistemul VAR.

Îmi doresc să fie VAR, atunci se pot face corecţii în timpul jocului, iar factorul sportiv va prima. În campionatele civilizate şi în cupele europene există deja, de ce să nu ne ajutăm arbitrii? Am văzut de multe ori în competiţiile importante decizii întoarse, în urma reluărilor. Chiar nu vreau să mai comentez ce au zis cei de la FCSB. Ar trebui să ne oferim respect reciproc. Am văzut ce tactici murdare am folosit… am pierdut două puncte. Eu nu am comentat despre alte echipe.”, a mai spus antrenorul celor de la CFR Cluj, conform LookSport.

Federatia si Liga se bat la TAS pentru implementarea sistemului VAR
Federația de Fotbal si Liga se bat la TAS pentru implementarea sistemului VAR

Mihai Stoica, contră dură la Edi Iordănescu

Mihai Stoica s-a arătat și mai deranjat de afirmațiile făcute de Edi Iordănescu după meciul dintre CFR Cluj și FC Argeș, scor 5-0, din cadrul etapei cu numărul 25 din Liga 1.

Trebuie să susținem arbitrii români, să le dăm încredere. Arbitrajul românesc are nevoie de ajutor. Trebuie să suținem arbitrii români, să le dăm încredere. Dacă putem să îi ajutăm și să corectăm anumite scăpări, trebuie să facem acest lucru, este în slujba fotbalului”, a subliniat Edi Iordănescu, după meciul anterior menționat.

Managerul celor de la FCSB, Mihai Stoica, a reacționat pe rețelele de socializare după declarațiile despre arbitraj ale lui Edi Iordănescu. Oficialul s-a limitat la un singur cuvânt!

„Superb”, a scris Mihai Stoica pe contul său de Facebook, unde a postat și o captură în care a expus o parte din afirmațiile făcute de Edi Iordănescu.

Urmăriți Playsport.ro și pe