Când revine Vlad Chiricheș pe terenul de fotbal. Anunțul fostului său antrenor

Cristian Stan 28.09.2023, 15:55
Când revine Vlad Chiricheș pe terenul de fotbal. Anunțul fostului său antrenor

Pe bară de o lună de zile, din cauza unei accidentări, Vlad Chiricheș (33 ani) va reveni pe gazon la finalul lunii octombrie.

Informația a fost confirmată de antrenorul Ionuț Badea, cel care a mai lucrat cu stoperul în trecut.

Vești bune pentru FCSB, Chiricheș e apt în maximum o lună

Vlad Chiricheș a fost, poate, cel mai sonor transfer făcut în această perioadă de mercato în Superliga, însă fundașul nu s-a putut ridica la adevărat valoare. De la debutul cu Oțelul Galați, până în momentul în care Elias Charalambous nu a mai putut conta pe serviciile sale, a trecut fix o lună de zile.

În minutul 74 al duelului dintre UTA Arad și FCSB, unul încheiat cu victoria arădenilor, scor 2-1, fiind și singurul insucces al roș-albaștrilor din prima ligă, Vlad Chiricheș ”s-a prăbușit” pe gazon, din cauza unor dureri musculare, și a fost înlocuit, rapid, de sud-africanul Ngezana.

De la acel moment (28 august) și până în prezent, roș-albaștrii au mai disputat 5 partide oficiale, unele în urma cărora au bifat 4 victorii și un rezultat de egalitate. În tot acest interval de timp, s-au perindat în mijlocul defensivei jucători precum Ngezana, Dawa, Lixandru sau Haruț.

Cu toate că echipa din Capitală ”merge ceas” și în lipsa jucătorului în vârstă de 33 ani, cu siguranță, atât Gigi Becali, cât și staff-ul și-l doresc cât mai rapid pe gazon, iar o informație recentă vine chiar din partea lui Ionuț Badea, cel care a mai lucrat împreună cu acesta la Intenațional Curtea de Argeș, Pandurii Târgu Jiu sau naționala României.

”Chiar am vorbit prin mesaje zilele trecute, m-a felicitat pentru o analiză. L-am întrebat când revine și mi-a zis că mai durează… 3-4 săptămâni”, a declarat Ionuț Badea, potrivit Digi Sport.

Vlad Chiricheș a mai jucat, de-a lungul carierei, la formații precum Tottenham Hotspur, Napoli, Sassuolo sau Cremonese.

Gigi Becali regretă salariul lui Chiricheș

Îmi pare rău pentru bani, că sunt foarte mulți bani. Eu sunt vinovatul. L-am vrut foarte mult. Dar totuși îmi pare rău că nu a vrut pe doi ani. Poate ne înțelegem. Să dea Dumnezeu să-și revină, să nu se mai accidenteze și să ne ajute.

Dar foarte mulți bani. Are 40 de mii salariu. Mulți bani. De bani, îmi pare rău. Că l-am luat pe Chiricheș, nu îmi pare rău. Stai să vedem, poate își revine și nu se mai accidentează. Și poate ne ajută. Poate ne ajută în Liga Campionilor”, a spus Gigi Becali, la finalul partidei Bihor – FCSB 0-2, potrivit Prima Sport.

Urmăriți Playsport.ro și pe