Capăt de drum pentru Florin Andone. Calea liberă spre Rapid?

Ștefănescu Dragoș 01.07.2022, 21:36
Capăt de drum pentru Florin Andone. Calea liberă spre Rapid?

Aventura lui Florin Andone la Brighton se apropie de final. Revenit după împrumutul la Cadiz, românul nu mai este dorit la formația engleză. De această situație ar putea profita Rapid, echipă ce și-a exprimat deja interesul pentru Andone.

Florin Andone, pe picior de plecare de la Brighton. Rapid ar putea profita de această situație

Florin Andone (29 de ani) a revenit în această vară la Brighton după împrumutul de la Cadiz. Însă aventura fotbalistului român la echipa engleză este foarte aproape de final. Șefii clubului nu-l mai doresc pe Andone la echipă, astfel că plecarea sa este iminentă.

În ultimele zile, Florin Andone a fost văzut la antrenamentele lui Brighton. Cei de la Sussex Live susțin însă că nu există nicio șansă ca Andone să continue la clubul din Premier League.

Probabil va fi vândut sau va fi lăsat să plece liber de contract, în lunile care urmează. Niciun fan Albion nu va uita golul uimitor marcat împotriva celor de la Crystal Palace, în aprilie 2018”, anunță sursa citată.

Recent s-a vorbit despre interesul celor de la Rapid pentru Florin Andone. Conform 1923.ro, giuleștenii doresc să-l aducă sub formă de împrumut pe internaționalul român. Rapid ar urma să-i plătească atacantului 75.000 de euro, restul fiind suportat de Brigthon.

Totuși, Florin Andone vrea neapărat să joace în continuare în străinătate, iar cel mai probabil va căuta să-și găsească o echipă în Spania, unde a avut cele mai bune evoluții din carieră. În aceste condiții, transferul lui Florin Andone la Rapid are șanse infime să se concretizeze.

Florin Andone, ținta ironiilor în presa din Spania

Împrumutul lui Florin Andone la Cadiz putea fi o nouă rampă de lansare pentru fotbalistul român.Din păcate, atacantul a avut evoluții dezamăgitoare la formația spaniolă, plecând pe ușa din spate la finalul împrumutului de la Brighton

Evoluțiile slabe ale lui Florin Andone la Cadiz au declanșat „furia” presei din Spania. El nu a contribuit aproape cu nimic într-un sezon în care Cadiz abia a scăpat de retrogradare și a terminat pe locul 17, cu doar un punct peste Granada, prima echipă care a picat în La Liga B. Astfel, atacantul român a fost luat în colimator de jurnaliștii spanioli la final de sezon, care au mers până la a-l numi chiar „petardă”.

Prima oară, transferul său a fost întâmpinat cu entuziasm. Dar realitatea este că, în cele din urmă, nu a reușit să-și găsească un loc în echipă. Cel care a sosit la Cadiz ca o lovitură a sfârșit prin a ajunge o petardă”, au scris cei de la AS.