Care e secretul pe care Anamaria Prodan l-a păstrat de la naștere. În tot acest timp, tot ce ați știut a fost greșit

Simion Andrei / 17.10.2021, 07:06

Secretul pe care Anamaria Prodan l-a păstrat încă de la naștere a fost dezvăluit chiar de impresară. Deși toată lumea a identificat-o de-a lungul carierei după numele mamei, celebra artistă Ionela Prodan, Anamaria nu a avut niciodată acest nume trecut în certificatul de naștere sau în buletin. În schimb, în cartea de identitate a impresarei au apărut în ultimii ani alte trei nume de familie.

Cum a chemat-o, de fapt, pe Anamaria Prodan la naștere. Secretul pe care impresara l-a păstrat ascuns până recent

Pentru toată România, numele de Prodan este cel sub care a devenit celebră impresara, însă, în realitate, ea a păstrat un mare secret încă de la naștere.
Anamaria nu a avut trecut nici măcar în certificatul de naștere numele de familie Prodan. Mama impresarei a avut două căsnicii. Prima, în urma căreia au venit pe lume cele două fete ale sale, a fost cu un avocat.

Traian, tatăl Anei și al surorii sale, Anca, era un om extrem de impunător. Actuala impresară era foarte legată de el. În mai multe interviuri, Anamaria spunea că relația pe care a avut-o cu părintele său a fost una specială. De aceea, moartea lui Traian Tănase a fost o lovitură cruntă pentru adolescenta de 19 ani.
Așadar, numele pe care vedeta l-a avut la naștere nu a fost Anamaria Prodan, așa cum ne-am putea închipui. Pe certificatul său de naștere stă scris Anamaria Ionela Tănase.

A avut trei nume de familie diferite în buletin. Niciunul nu a fost Prodan!

Mai mult, numele de Prodan nu a avut niciodată legătură cu documentele de identitate ale impresarei. Cu ocazia unui interviu pe care l-a acordat într-o emisiune TV, Anamaria Prodan a dezvăluit ce alte nume a avut:

Nu m-a chemat niciodată Prodan. Mi s-a zis așa pentru că mama era Prodan. Eu sunt Anamaria Ionela Tănase de la naștere! După primul soț, am schimbat actele și am fost Dumitrescu, iar acum sunt Anamaria Ionela Reghecampf. Prodan n-am fost niciodată”, dezvlăuia impresara.

Divorțul dintre Reghecampf și Anamaria Prodan, inclusiv pe buzele jurnalistului CTP. Replică memorabilă a ziaristului.

La un pas de divorț cu Laurențiu Reghecampf

Actualul soț al Anamariei Prodan a depus deja actele de divorț, anunțul fiind făcut chiar de acesta la începutul săptămânii trecute.
Vestea a venit ca un șoc pentru Anamaria Prodan, care nu s-a gândit în niciun moment să se despartă de soțul ei. Totuși, în viitorul apropiat s-ar putea vedea nevoită să își schimbe din nou numele din buletin.

Orice bărbat mai pleacă. La un moment dat îmi spunea cineva că și șoarecele își schimbă gaura. Un bărbat puternic își face prima dată familia fericită. Un bărbat care pleacă la prima adiere de vânt este un bărbat slab. Din exemplele mele nu există unul care să fi căzut și să se redreseze.
Bărbatul prin natura lui este cuceritor. Trăiesc ca o femeie, dar gândesc ca un bărbat. Știu că dacă m-aș fi culcat cu oricine care lucram sau din anturajul ăla eram nimic. Toată viața mea m-am întors acasă! Toate bârfele m-au lăsat rece. Am trăit de-a lungul anilor cu Penescu, cu Niculae, cu Nicolae celălalt… Bârfe”, a spus Anamaria Prodan, la „Teo Show”.