Care este, de fapt, clubul care-l vrea pe Dennis Man. Misterul a fost risipit chiar de italienii din Parma

Giosanu Catinca / 10.06.2021, 20:44
Care este, de fapt, clubul care-l vrea pe Dennis Man. Misterul a fost risipit chiar de italienii din Parma

Au apărut noi informații cu privire la transferul lui Dennis Man. Mai exact, s-a aflat care este, de fapt, clubul care îl vrea pe fotbalistul adus de Parma de la FCSB. Misterul a fost risipit chiar de oficialii clubului din Italia. Ce se întâmplă cu fosta ”perlă” a lui Gigi Becali?

Care este, de fapt, clubul care-l vrea pe Dennis Man

Despre Dennis Man s-a spus că a devenit cel mai scump jucător transferat vreodată din Liga 1, după ce FCSB l-a vândut la Parma cu 13 milioane de euro. Din cei 13 milioane luați pe atacantul român, latifundiarul din Pipera a fost nevoit să direcționeze 11 la sută spre fostul club al lui Man, UTA Arad. Este vorba despre 1,43 milioane de euro. La momentul respectiv, gruparea emiliană din Serie B a anunțat transferul atât pe pagina oficială, cât și pe contul președintelui Kyle Krause. Acesta din urmă a fost chiar primul care i-a urat ”Bun venit!” fotbalistului român.

Gata să-l primesc pe Dennis Man la Parma.”, a fost mesajul președintelui clubului italian, cel care a condus personal negocierile cu Gigi Becali pentru aducerea jucătorului de la FCSB.

Presa din Italia a scris că Dennis Man a costat 11 milioane de euro. Aceeași jurnaliști au transmis că suma poate creşte până la 13 milioane, în funcţie de performanţele jucătorului. Pe de altă parte, Gigi Becali a declarat imediat după transfer că a negociat direct cu Kyle Krause, patronul Parmei, şi a reuşit să obţină 13 milioane de euro, plus două milioane în bonusuri.

Clubul francez Lille este interesat să-l transfere pe Dennis Man
Clubul francez Lille este interesat să-l transfere pe Dennis Man

Misterul a fost risipit chiar de italienii din Parma

Gigi Becali susține că Parma are ”pe masă” o ofertă de 12.000.000 de euro pentru fostul golgheter al Ligii 1. Problema este însă că patronul Kyle Krause nu vrea să o accepte.

Finanțatorul celor de la FCSB a refuzat să dezvăluie numele echipei care îl vrea cu orice preț pe Dennis Man. În schimb, italienii de la Parmalive spun că ar fi vorba despre Lille, noua campioană a Franței. Această formație s-a calificat direct în grupele Champions League.

Deși acceptarea ofertei ar aduce profit într-un timp relativ scurt Parmei, care a plătit pentru Dennis Man 11.000.000 de euro în ianuarie celor de la FCSB, americanul Kyle Krause nu este dispus să renunțe la mijlocașul român. Și asta, pentru că Man este considerat o piesă esențială pentru formarea unui echipe care să promoveze imediat în Serie A.

În sezonul 2020/2021, Dennis Man a evoluat în 14 meciuri pentru Parma. El a reușit două goluri și un assist. În schimb, Valentin Mihăilă a punctat de patru ori și a oferit două assist-uri în 17 apariții. Cei doi fotbaliști români nu au putut juca în ultimele cinci partide ale sezonului, din cauza unor accidentări musculare.