Care este, de fapt, motivul pentru care Cristi Borcea circulă numai într-un Audi A8. Nici nu vrea să audă de Maybach sau de BMW

Gheorghiu Dan / 07.10.2021, 23:02
Care este, de fapt, motivul pentru care Cristi Borcea circulă numai într-un Audi A8. Nici nu vrea să audă de Maybach sau de BMW

Ținând cont de averea considerabilă pe care o are, Cristi Borcea și-ar putea permite orice mașină din această lume. Omul de afaceri este însă un conservator din acest punct de vedere: preferă Audi A8, o limuzină pe care o și conduce foarte puțin.

Borcea conduce Audi A8 și face cadou un Maybach

Cristi Borcea a dezvăluit că are rău de mașină și din acest motiv nu poate conduce orice fel de limuzină. Fostul acționar de la Dinamo are un Audi A8, pe care îl conduce doar de acasă până la birou. Pentru restul drumurilor pe care le are de făcut în ziua respectivă apelează la aceeași mașină, dar condusă de un șofer.

„Eu am avut extrem de multe mașini de la Audi, care rămân preferatele mele. Am avut și BMW înainte, am și Mercedes, dar cel mai bine mă simt în A8-ul meu. În Maybach mă ia cu amețeală, pe cuvânt! Nu-mi place, nu mă simt foarte bine”, a declarat Borcea pentru Libertatea.

De altfel, din acest motiv, Cristi Borcea a și făcut cadou un Maybach. Cumpărat la insistențele fiului său cel mare, Patrick, omul de afaceri i l-a făcut cadou vechiului său prieten și co-acționar la Dinamo, Gigi Nețoiu.

Patrick Borcea, prințul mașinilor de lux

În schimb, Patrick Borcea, primul său născut, ajuns la 23 de ani, este un răsfățat din acest punct de vedere. Pentru că nu îl moștenește pe tatăl său în privința răului de mașină, tânărul Borcea conduce orice, iar de-a lungul ultimilor ani a fost văzut în București cu o o mulțime de automobile de lux, de la Mercedes, la BMW, Range Rover sau Ferrari.

Fiind pasionat de mașini, Patrick a devenit și consilierul tatălui său în această privință.

„De obicei, Patrick mi le alege. ‘Uite, tati, asta e cool, asta e bună! Și-așa mai departe!’. Eu m-am obișnuit cu genul de mașini în care am tot mers în ultimii ani, să am confort, dar fără să fie navă spațială”, a povestit Cristi Borcea.

Pe urmele tatălui

Dacă la capitolul mașini nu seamănă cu tatăl său, în rest, Patrick Borcea îi calcă pe urme acestuia. Nu a fost prea interesat de școală, așa că nici un bărbat din familie nu are bacalaureatul. Patrick s-a înscris să-l dea la un liceu din comuna Cetate, dar nu a mai ajuns, după ce a căzut jucând fotbal și și-a rupt mâna. În schimb, spiritul de întreprinzător există, așa că Borcea jr. are deja pe mână o afacere din domeniul agricol, care a declarat un profit de 250.000 de euro în primul an.