Cârțu îl contrează pe Bergodi: ”Să spună clar! Eu nu îmi aduc aminte de așa ceva!”

Mihai Cheles 26.01.2021, 12:17
Cârțu îl contrează pe Bergodi: ”Să spună clar! Eu nu îmi aduc aminte de așa ceva!”

Fostul antrenor al Universității Craiova, Cristiano Bergodi, a declarat că a plecat de la club din cauza unor neînțelegeri cu conducerea. Președintele clubului din Bănie, Sorin Cârțu, îl contrează pe Bergodi și îi cere să vorbească cu subiect și predicat.

Cârțu îl contrează pe Bergodi: ”Să spună clar! Eu nu îmi aduc aminte de așa ceva!”

Sorin Cârțu, președintele formației din Craiova, s-a declarat deranjat de declarațiile pe care le-a făcut italianul Cristiano Bergodi. Acesta consideră că, dacă chiar a avut un conflict cu cineva, Bergodi ar trebui să spună despre cine este vorba și pe ce motiv.

Eu nu știu nimic despre treaba asta. Nu știu la ce se referă. Întrebați-l pe el poate are ceva mai clar. E cam evazivă treaba. Să spună clar: Domne, cu x, cu y. Cred că așa e normal când ai nemulțumiri.

Eu nu îmi aduc aminte de niciun conflict al lui cu conducerea. Nu! Nu a fost nicio ruptură. Au fost amiabile discuțiile toate! Din câte știu eu, nu au fost nu știu ce reproșuri unul la altul sau părțile să-și reproșeze ceva, sub forma unui scandal, a declarat Sorin Cârțu, pentru Fanatik.

Cristiano Bergodi a acordat un interviu în presa italiană în care a povestit că a plecat de la Craiova din cauza conducerii, care niciodată nu i-a recunoscut meritele de antrenor.

Am avut unele probleme cu conducerea. Dar aventura a fost pozitivă. 14 victorii, trei înfrângeri și cea mai bună apărare din ligă. Am fost primii în clasament. Dar meritele nu mi-au fost niciodată recunoscute. Conducerea era mereu nemulțumită. Nu am văzut satisfacție, a declarat Bergodi pentru TuttoMercatoWeb.

Cârțu îl contrează pe Bergodi: ”Să spună clar! Eu nu îmi aduc aminte de așa ceva!”

Cristiano Bergodi, bilanț excelent la Craiova: 14 victorii din 18 meciuri

Cristiano Bergodi și-a anunțat demisia în luna noiembrie, după o înfrângere a oltenilor, pe teren propriu, contra Chindiei Târgoviște, scor 0-1. Atunci, imediat după meci, italianul și-a prezentat demisia, spre surprinderea tuturor. A conducerii, a jucătorilor și a suporterilor.

Bergodi fusese instalat ca antrenor principal pe „Ion Oblemenco” pe 7 mai 2020. A fost a șaptea formație antrenată în România, după FC Național, Rapid, Poli Iași, FCSB, ASA Târgu Mureș și FC Voluntari.

La Craiova, Cristiano Bergodi a fost extrem de aproape să câștige titlul în sezonul trecut. Atunci, oltenii au pierdut titlul în dauna celor de la CFR Cluj, în ultima etapă chiar pe teren propriu, scor 1-3.

18 meciuri a antrenat-o Bergodi pe Craiova, în perioada mai-noiembrie 2020. A strâns 14 victorii și 4 înfrângeri. Golaveraj 29-16. Momentan, tehnicianul în vârstă de 57 de ani nu are echipă, însă speră să găsească o colaborare în Italia, una nu a mai antrenat in 2016. Ultima formație italiană pe care a pregătit-o a fost Modena.

Urmăriți Playsport.ro și pe