Cârțu suferă că l-a pierdut pe Popescu: ”Eu l-am văzut înaintea lui Pițurcă. E o rană!”

Mihai Rosoiu 26.12.2020, 20:24
Cârțu suferă că l-a pierdut pe Popescu: ”Eu l-am văzut înaintea lui Pițurcă. E o rană!”

Octavian Popescu este unul dintre cei mai în vogă fotbaliști din Liga I. Jucătorul lui FCSB ar fi putut avea o altă destinație. Conducerea roș-albastră a reușit să speculeze unele slăbiciuni din contractul tânărului și să-l transfere. Cârțu suferă că l-a pierdut pe Popescu și a declarat-o în mod oficial într-un interviu acordat la ProX.

Oficialul Universității Craiova le reproșează conducătorilor Craiovei faptul că nu au fost mai atenți și l-au pierdut pe Octavian Popescu. Tânărul fotbalist a devenit foarte mediatizat datorită ultimelor sale prestații.

Cârțu suferă că l-a pierdut pe Popescu: ”Eu l-am văzut înaintea lui Pițurcă”

Pierderea lui Octavian Popescu este considerată de Sorin Cîrțu o eroare impardonabilă pentru conducerea alb-albastră

Din punctul meu de vedere, este o rană. Sunt supărat că nu m-au ascultat în iunie, când eu am insistat pentru copilul ăsta. Eu l-am văzut înaintea lui Pițurcă. Am avut o discuție cu Mihai Rotaru imediat după ce l-am văzut. 

De când s-a făcut contractul, a fost o mică greșeală, care a fost exploatată apoi. La viziunea pe care o am la tineret, pentru că eu atunci am spus că ăsta se face fotbalist, trebuia să fi mers pe experiența mea.

Dar știi cum, banii nu sunt la mine, dar am un dram de supărare. Nu îmi cade bine când îl văd la FCSB”, a declarat Sorin Cârțu, la ProX.
Octavian Popescu în tricoul Universității Craiova
Octavian Popescu în tricoul Universității Craiova
Octavian Popescu s-a întors la FCSB după ce în prima parte a sezonului s-a decis împrumutul său la Turris Tr. Măgurele. La ordinul lui MIhai Stoica, Octavian Popescu a jucat perfect în partidele în care a fost folosit de Toni Petrea.
La doar 17 ani, Octavian Popescu a devenit și unul dintre favoriții lui Gigi Becali, care speră să obțină bani buni pentru un eventual transfer în străinătate al jucătorului născut la Târgoviște.

Lăudat de Dică

Tânărul fotbalist Octavian Popescu a prins primul 11 și luni seara, la Mogoșoaia, în meciul cu Sepsi, încheiat la egalitate, 1-1. Fotbalistul născut la Târgoviște a fost înlocuit în minutul 75 cu Ionuț Vînă. A căpătat încredere și pare a fi o soluție la care antrenorul Toni Petrea apelează tot mai des când alege echipa care intră pe teren. Octavian Popescu i-a atras atenția și unui fost decar al Stelei, acum în staff-ul echipei naționale.
Nicolae Dică este încântat de noua „perlă” de la FCSB. „Secundul” lui Mirel Rădoi îi prevede un viitor grozav tânărului fotbalist care va împlini 18 ani pe 27 decembrie. Nicolae Dică consideră că lui Octavian Popescu i se pot deschide porțile echipei naționale.
Urmăriți Playsport.ro și pe