Casa lui Gigi Becali din Pipera arată uluitor. Ce facilități are patronul FCSB în locuința familiei

Giosanu Catinca 05.06.2022, 12:13
Casa lui Gigi Becali din Pipera arată uluitor. Ce facilități are patronul FCSB în locuința familiei

Gigi Becali este cel mai bogat patron din Liga 1. Finanțatorul celor de la FCSB are o avere uriașă. El ar avea o avere de un miliard de euro, conform spuselor lui Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF. Omul de afaceri deține mai multe imobile și terenuri, dar casa din Pipera este de-a dreptul impresionantă.

Gigi Becali locuiește într-o vilă de lux

Gigi Becali deține unul dintre cele mai prestigioase imobile din Bucureștiul de altădată. Casa Manu-Auschnit din Aleea Alexandru numărul 1 are o istorie de peste un secol. Construcția este de fapt o copie a Hotelului Biron, actualul muzeu Rodin din Paris.

Milionarul din Pipera a cumpărat-o de la moștenitorul marelui industriaș Max Auschnit, fost proprietar al Uzinelor Domenilor Reşiţei şi al Uzinelor Metalurgice Unite Titan, Nădrag şi Călan. 7 milioane de euro a plătit Gigi Becali pentru palatul lui. Ulterior, a mai investit o sumă uriașă pentru că imobilul avea nevoie să fie renovat, plus că a acoperit mai multe zone cu foițe de aur.

Cum arată casa patronului FCSB

Gigi Becali și-a aranjat palatul după bunul plac, dar el nu mai locuiește de mult timp acolo. Omul de afaceri le-a cedat fiicelor sale palatul din Aleea Alexandru.

Acum, el își duce traiul într-un imobil din Pipera. Este vorba despre o vilă cu trei etaje, care dispune de un teren de 25.000 de metri pătrați. Și ca să fie totul perfect, latifundiarul a amenajat o piscină, un teren de tenis, precum și mai multe foișoare.

Deși are o avere colosală, Becali nu a putut renunța la marea lui pasiune: păscutul oilor. Așa se face că pe proprietatea lui se află și o stână cu câteva sute de oi.

”Palatul e la fete, le-am dat la fete”

Gigi Becali a explicat, recent, de ce a ales să le cedeze fetelor sale palatul din Aleea Alexandru.

Eu în fiecare zi mă gândesc numai la moarte și dacă mă gândesc la moarte nu mai mă interesează să fac.

Păi, dacă eu mor oricum, de ce să fac bogății? Pentru ce să mă gândesc la toate nemuririle dacă mor? Că el, vrăjmașul, cea mai mare șmecherie a lui este grija de multe, ca să-ți împrăștie mintea. Dacă el îți împrăștie mintea de multe … eu de-aia le vând și nu mai am treabă și le dau toate, la copii.

Țin Steaua, Arcomul, două care sunt mari, celelalte nu mă mai interesează, lucruri mici. Palatul e la fete, le-am dat la fete. Eu grijă de multe nu mai vreau. Când e grijă de multe asta e, vrăjmașul, împrăștie mintea, când o împrăștie nu mai poți s-o ții la Dumnezeu că o împrăștie el colo-colo. Eu vreau la Hristos să am mintea.”, a declarat Gigi Becali la România TV.

Urmăriți Playsport.ro și pe