Vloggerul Selly și Adrian Mititelu Jr, braț la braț alături de FC U. Craiova. Ce mesaj a transmis vedeta YouTube pentru nou-promovată!

Mihai Rosoiu / 24.05.2021, 20:14
Vloggerul Selly și Adrian Mititelu Jr, braț la braț alături de FC U. Craiova. Ce mesaj a transmis vedeta YouTube pentru nou-promovată!

FC U. Craiova are fani de elită printre vedetele României. Vloggerul Selly și Adrian Mititelu Jr, braț la braț alături de echipa care a promovat în prima ligă la finalul acestui sezon. Cunoscut pentru succesul uriaș de care se bucură în mediul online, Selly și-a declarat fățiș simpatia pentru „leii” lui Mititelu.

Mesajul vloggerului Selly, pe facebook-ul lui Adrian Mititelu Jr.

După promovarea en-fanfare a Universității Craiova în prima ligă de fotbal, Bănia are două echipe în prima ligă. Iubitorii fotbalului din oraș s-au împărțit deja. Deși nu și-a declarat partizanatul în mod evident, Selly a transmis un mesaj echipei patronate de Adrian Mititelu Jr. La câteva zile de la promovare, vloggerul a postat un mesaj de susținere pentru alb-albaștri:

Vreau să le transmit cele mai dulci felicitări celor de la FC U. Craiova, care au intrat în Liga I. Hai, băieți, hai pe ei! Arătați-le că la olteni e forța!”, le-a transmis Selly jucătorilor și celor care susțin echipa din Cetatea Băniei.

Mesajul vedetei YouTube, pe story-ul lui Adrian Mititelu Jr.

Încântat de mesajul lui Selly, Adrian Mititelu Jr. nu a ratat ocazia de a-l populariza și pe propriul cont al rețelelor de socializare. Fiul omului care a readus FC U. Craiova în Liga I a postat mesajul video în povestea profilului său, iar reacțiile nu au întârziat să apară.

Selly, pe numele său real Andrei Șelaru este originar din Craiova, iar reacția sa nu este deloc surprinzătoare. Vedeta este un suporter al fotbalului oltean, însă acesta nu este singurul secret al cântărețului.

Selly a jucat la U. Craiova

Andrei este milionar și a reușit să strângă banii din pură pasiune. Tânărul ambițios și muncitor este din Craiova și a studiat la Colegiul Național „Frații Buzești”. Nu doar că a învățat la unul dintre cele mai bune colegii din România, dar tânărul vlogger a făcut și fotbal.

Cariera de fotbalist s-a sfârșit atunci când și-a dat seama că acest sport nu îl poate duce spre succes. Pasiunea pentru video content, și nu numai, l-a determinat pe Andrei să renunțe la fotbal.

Nu mă prindea pe mine, adică eu le povesteam copiilor de vlog, de filmare, ăia erau toți cu fotbalul. Credeți în visele voastre, nu ascultați părerile oamenilor din jur, ascultați părerile voastre. Să nu vă fie frică niciodată că greșiți”, a spus într-un interviu.

Selly, pe numele din buletin Andrei Șelaru (20 de ani), este unul dintre cai mai cunoscuți vloggeri din România. Ce nu știe multă lume despre el este că a jucat fotbal, însă s-a lăsat pe când era la o echipă de juniori din Craiova