Cât costă o strângere de braț forțată. David Silva a simțit pe pielea sa ce se întâmplă dacă agresezi o femeie

Catinca Giosanu 22.09.2022, 15:35
Cât costă o strângere de braț forțată. David Silva a simțit pe pielea sa ce se întâmplă dacă agresezi o femeie

David Silva și-a aflat pedeapsa după ce a agresat o femeie în plină stradă. Fotbalistul a fost amendat a fost sancționat cu amendă în valoare totală de 1080 euro.

David Silva a fost amendat pentru agresiune

Jucătorul lui Real Sociedad a fost implicat într-un scandal de proporții. Întreaga scenă s-a petrecut în timpul carnavalului din iunie, din zona del Campo Internacional de San Bartolomé de Tirajana. Silva a mers acolo împreună cu fratele său. Într-un moment de furie, el a atacat o femeie, fără să se gândească la consecințe. Mijlocașul spaniol a „apucat-o cu putere de mână pe tânăra care a căzut”, titrează Marca.

Gestul său nu a putut fi trecut cu vederea de către oficiali. Fotbalistul care a agresat o femeie în plină stradă a aflat că a fost sancționat cu o amendă usturătoare.

Femeia a suferit mai multe traume în urma agresiunii. Medicii au constatat că tânăra prezenta „dureri cervicale posttraumatice, contuzie la cotul stâng, julituri la degetul al doilea de la mâna stângă şi la genunchi”.

Ce amendă a primit mijlocașul echipei Real Sociedad

Fotbalistul este conștient că a greșit și își asumă vina pentru greșeală făcută. El a recunoscut fapta şi a fost condamnat la plata a 12 euro pe zi în următoarele trei luni.

Un simplu calcul ne arată că mijlocașul legitimat la Real Sociedad va fi nevoit să scoată peste 1000 de euro din buzunare pentru că a agresat o femeie în plină stradă.

Decizia instanței

David Jimenez Silva a tras-o pe victimă cu putere de mână, cauzându-i acesteia căderea. Victima a suferit o durere la nivel cervical, contuzie la nivelul cotului stâng, rupturi la nivelul degetului arătător al mâinii stângi, răni la ambii genunchi și ambele picioare. Victima a avut nevoie de asistență medicală de urgență la fața locului și a primit concediu medical pentru 8 zile. Agresorul este obligat să despăgubească victima cu suma de 520 de euro (280 de euro pentru leziunile provocate și 240 de euro pentru daunele materiale provocate).”, se arată în decizia instanței.

Carnavalul Maspalomas a avut loc în perioada 9 iunie-19 iunie 2022 în Gran Canaria, din arhipelagul spaniol Insulele Canare, aflat în Oceanul Atlantic, iar incidentul s-a produs în ultima zi a festivalului.

Urmăriți Playsport.ro și pe