Cât de bogată este Ivana, croata considerată „zeița” Mondialului din Qatar. S-a aflat adevărul! – GALERIE FOTO

Giosanu Catinca 30.11.2022, 13:32

Frumoasa Ivana Knoll, desemnată deja cea mai sexy de la Cupa Mondială, își câștigă existența fără să depună mari eforturi. Croata a apărut la Doha în ipostaze considerate indecente de qatarezi și a atras o mulțime de critici asupra sa.

Modelul a fost avertizat că riscă pedeapsa cu închisoarea, dar nu pare să îi pese de ce gândesc oamenii despre ea. Ce avere deține croata considerată „zeița” Mondialului din Qatar și care este metoda prin care s-a îmbogățit.

Ce avere are Ivana Knoll

Ivana Knoll, supranumită de către englezii de la The Sun ”cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială”, adoră să se pozeze în ținute sexy. Ea caută să își scoată în evidență formele ori de câte ori asistă la un meci de fotbal.

Focoasa brunetă a fost criticată în mai multe rânduri pentru felul în care se îmbracă. Ea a primit numeroase mesaje din partea celor care îi urmăresc activitatea în mediul online după ultimele apariții.

”O să fii arestată”

Mulți consideră că Ivana ar trebui pedepsită pentru felul în care s-a comportat la Campionatul Mondial de Fotbal 2022.

Bruneta a făcut deplasarea special pentru a susține reprezentativa țării sale. Problema este că ea nu ține cont de regulile pe care le-au impus organizatorii și care au fost anunțate înaintea meciului de debut.

Sunt surprins că nu ești deja la închisoare”, ”De ce nu vrei să respecți regulile?”, ”E rușinos modul în care te afișezi”, ”La următorul meci nu o să te mai vedem. O să fii arestată.”, acestea sunt doar câteva dintre mesajele lăsate de fani.

Averea tinerei e estimată 1,5 milioane de dolari

Ivana are o mulțime de bani în conturi. Cea mai înfocată suporteră a Croației are o avere estimată la un milion și jumătate de dolari.

Tânăra a lucrat mulți ani ca model. În 2016, a fost numită cea mai frumoasă fată din Croația. Ulterior, a devenit designer vestimentar, dar bruneta nu s-a mulțumit cu atât. Ea a urmat cursurile unei facultăți de la Rijeka.

După absolvirea facultății, Ivana și-a înființat propria companie. Firma produce lenjerie intimă, iar ”Zeița” Mondialului din Qatar are grijă să promoveze peste tot în mediul online vestimentația în culorile tradiționale ale steagului Croației.

Bruneta câștigă foarte mulți bani și din postările de pe Instagram. Ea are peste 600.000 de urmăritori, iar asta nu poate decât să o bucure.

Urmăriți Playsport.ro și pe