E considerată cea mai „dezastruoasă” apariție de la CM din Qatar de către musulmani. Restul lumii îi admiră prezența fără să respire | FOTO

Giosanu Catinca 29.11.2022, 10:51

Ivana Knoll, fostă Miss Croația, nu se dezminte. Focoasa brunetă îi sfidează în continuare pe qatarezi. Fanii au avertizat-o că riscă pedeapsa cu închisoarea după ce a apărut îmbrăcată pe străzile din Qatar în ținute care îi lăsau la vedere sânii.

Ivana Knoll, luată în colimator

Ivana Knoll se află zilele acestea la Doha, acolo unde susține naționala țării sale, Croația. Tânăra în vârstă de 26 de ani și-a obișnuit de multă vreme fanii cu aparițiile ei extravagante. Au existat însă și persoane care au pus-o la zid după ce a postat mai multe imagini surprinse pe străzile din Qatar.

Unii au avertizat-o că legile qatarezilor sunt atât de aspre, încât ar putea fi închisă pentru că defilează aproape dezbrăcată pe străzile din Qatar.

Tânăra a șocat cu ultima apariție

Ivana Knoll nu a ținut cont de nimic. Ea pare că nu se teme de lege. Bruneta a șocat cu ultima apariție.

Fostul top model a asistat la meciul cu Canada, scor 4-1. După cum era de așteptat, tânăra s-a îmbracat foarte sumar. Chiar dacă a atras critici asupra ei în urma aparițiilor de la Doha, manechinul a lăsat multă piele la vedere, semn că nu se teme de nimic.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ivana Knöll (@knolldoll)

„Nu îți e frică că o să fii arestată când te îmbraci așa?”

Internauții au șters cu ea pe jos după ce au văzut imaginile. Fanii nu au fost deloc atrași de ceea ce au văzut și au criticat-o la fel cum au făcut după ce a postat imagini de la meciul cu Maroc, scor 0-0.

O lipsă de respect față de întreaga țară”, „Pe bune? Nu cunoști regulile despre cum să te îmbraci în Qatar? Ce rușine, ce lipsă de respect”, „Complet neadecvat. Ar trebui să ai respect față de cultura țării în care ești!”, „Nu îți e frică că o să fii arestată când te îmbraci așa?”, acestea sunt doar câteva dintre mesajele lăsate de fani pe pagina de Instagram a fostei Miss Croația.

Ce reguli trebuiesc respectate în Qatar

Qatarezii au anunțat înaintea meciului de debut că vor lua măsuri dure împotriva turiștilor străini care încalcă regulile impuse. Ei au subliniat că astfel de ipostaze nu vor fi trecute cu vederea. Cei ce poartă haine care lasă la vedere brațele, picioarele sau decolteul riscă să fie sancționați.

Femeilor nu le este permis nici măcar să poarte bijuterii, singura excepție fiind verigheta și, eventual, un ceas.

De asemenea, e interzis să stai picior peste picior în timp ce discuți cu o altă persoană. Se consideră că nu ai respect față de interlocutor.

Nici consumul de alcool nu este permis pe stadioane sau în jurul lor.

Urmăriți Playsport.ro și pe