Câți bani a putut să câștige Simona Halep din tenis! Suma exorbitantă obținută de tenismenă

Giosanu Catinca 11.01.2021, 12:48
Câți bani a putut să câștige Simona Halep din tenis! Suma exorbitantă obținută de tenismenă

În vârstă de 29 de ani, Simona Halep ( locul 2 WTA) are obiective importante pentru acest an. În primul rând, tenismena vrea să dea lovitura la Australian Open. Dar asta nu este tot! Campioana are și alte motive de bucurie.

Câți bani a putut să câștige Simona Halep din tenis

De la debutul în lumea sportivă și până în moment de față, Simona Halep a reușit să își umple conturile. Și asta exclusiv din tenis! Cu peste 37 de milioane de euro în cont, îndrăgita sportivă mai are puțin până va ajunge în Top 3 venituri din tenis.

Simona Halep, una dintre cele mai constante jucătoare din circuitul feminin,  a adunat până acum suma de 37.045.910 de dolari, conform WTA.

În ultima perioadă de timp, sportiva din Constanța a reușit să se apropie foarte mult de Maria Sharapova, care ocupă locul 3 al acestui top, cu un venit în valoare de 38.777.962 de dolari.

Pe locul al doilea se situează Venus Ebony Starr Williams (locul 5 în clasamentul mondial), cu 41.958.284 de euro, în timp ce lider absolut este Serena Williams, care a agonisit până acum nu mai puțin de 93.634.967 de dolari.

Ceva mai prost stă Sorana Cîrstea. Sportiva are în cont puțin peste 5.828.500 de dolari. Ea se află pe locul 98. Ceva mai bine stă Monica Niculescu. De-a lungul timpului, ea a adunat suma de 6.212.165 de dolari.

Ce obiectiv și-a fixat Simona Halep pentru anul 2021

De curând, Simona Halep a anunțat că următorul său obiectiv este să urce pe podiumul olimpic, la Tokyo. Și asta pentru că își dorește cu ardoare să obțină medalia olimpică.

„Am fost pe locul 1, știu senzația. Am terminat doi ani consecutivi pe locul 1 și e ceva special. Să ajungi cea mai bună jucătoare a lumii la ora actuală este o performanță destul de mare. Însă Grand Slam-ul e Grand Slam. Mi-aș dori foarte mult o medalie la Olimpiadă, pentru că parcă aș completa tot tabloul de trofee”, a declarat sportiva.

Totodată, marea sportivă a relatat că încă intră cu teren pe plăcere. Mai mult decât atât, se pare că Simona nu are de gând să se retragă prea curând.

”De la zi la zi, parcă îmi doresc mai mult să joc. Vor fi trei, patru ani, nu știu, dar sunt foarte bucuroasă să fiu pe teren, îmi face foarte mare plăcere. De acea îndrăznesc să spun că mai am trei, patru ani”, a mai spus Simona Halep.

Urmăriți Playsport.ro și pe