Simona Halep, obligată să facă asta dacă vrea să participe la Australian Open 2021. Românca nu poate riposta

Mihai Rosoiu 10.01.2021, 12:32
Simona Halep, obligată să facă asta dacă vrea să participe la Australian Open 2021. Românca nu poate riposta

Pentru marea noastră campioană se anunță o perioadă extrem de agitată. Simona Halep, obligată să facă asta dacă vrea să participe la Australian Open 2021. Românca nu poate riposta la decizia organizatorilor turneului de la Melbourne, anunțată cu o lună înainte. Prin intermediul oficialilor de la Antipozi, sportiva din Constanța a aflat că va intra în carantină, într-un alt oraș decât gazda Australian Open 2021.

Simona Halep, obligată să facă asta dacă vrea să participe la Australian Open 2021

Organizatorii turneului din Australia își iau toate măsurile pentru a expune participanții la riscurile provocate de COVID-19. Drept urmare, aceștia vor fi carantinați. Numai că locul de izolare al unora dintre participanți nu va fi Melbourne, ci Adelaide. Printre cei repartizați în modernul resort din Adelaide, se numără nume uriașe ale tenisiunui mondial. Rafael Nadal, Novak Djokovic, Serena Williams, Simona Halep, Dominic Thiem sau Naomi Osaka sunt cele mai sonore dintre numele anunțate de organizatori.

Simona Halep va fi carantinată la Adelaide
Simona Halep va fi carantinată la Adelaide

Sportivii vor fi monitorizați în mod constant de echipele medicale aflate în marele oraș australian. Mai mult, pentru a le face șederea cât mai plăcută, șefii Australian Open 2021 vor participa la un eveniment insolit. Mai exact, aceștia vor fi prezenți la „A day at the drive”, o competiție neoficială la care vor fi prezente personalitățile sportive amintite.

Nimeni nu are voie să refuze

Așa cum se întâmplă de fiecare dată la astfel de întreceri majore, sportivii nu au de ales. Trebuie să respecte programul și sarcinile anunțate de organizatori. Prin urmare, Simona Halep și compania vor fi nevoiți să joace la acest turneu. Așa cum se poate deduce și din denumirea competiției, jocurile se vor desfășura pe parcursul unei singure zile.

În cele două sesiuni ale concursului amical, sportivii prezenți la Adelaide vor juca urmând un sistem ce va fi stabilit în perioada următoare. De asemenea, în perioada următoare sunt așteptate și alte nume importante pe afișul  „A day at the drive” 2021. Concursul de la Adelaide se va bucura și de prezența publicului în tribune.

Nimic nu va fi lăsat la voia întâmplării. 4000 de persoane vor avea acces în tribunele arenei, care va găzdui turneul amical cu marii campioni.

Simona Halep, obligată să facă asta dacă vrea să participe la Australian Open 2021. Cu siguranță, campioana noastră nu va riposta la decizia organizatorilor, chiar dacă în ultimele zile au apărut tot mai multe nemulțumiri. Împărțirea jucătorilor în două locații diferite a născut unele disesnsiuni în rândul participanților. Aceșita consideră nepotrivită diferențierea între concurenți.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe