Câți bani avea, de fapt, Toni Iuruc înainte de a se căsători cu Simona Halep. Adevărul despre averea omului de afaceri

Moldoveanu Camelia / 07.12.2021, 11:22
Câți bani avea, de fapt, Toni Iuruc înainte de a se căsători cu Simona Halep. Adevărul despre averea omului de afaceri

Toni Iuruc pare să nu fie afaceristul de succes, cu mașini de lux și proprietăți scumpe. Bărbatul cu care s-a căsătorit Simona Halep nu are nimic pe numele lui. Adevărul despre veniturile celui cu care s-a căsătorit campioana României.

Simona Halep nu s-a căsătorit cu un afacerist de succes. Adevărul despre Toni Iuruc

De când a apărut pentru prima dată în compania Simonei Halep, Toni Iuruc a devenit cunoscut în România. Discret, tăcut, însă mai tot timpul în compania actualei sale soții, bărbatul i s-a construit o imagine care pare a fi departe de adevăr. Până acum s-a vorbit despre mașinile de lux, afacerile prospere și proprietățile de lux pe care le-ar deține Toni, însă constantareala.ro are o altă versiune.

Logodnicul Simonei Halep este promovat ca fiind un miliardar ce isi traieste viata in vila luxoasa din Bucuresti sau in casa somptuoasa din Constanta.

Realitatea este mult diferita fata de ce se vehiculeaza. Toni Iuruc are ca domiciliu permanent un apartament normal cu trei camere. Situat in Bucuresti pe soseaua Stefan cel Mare, apartamentul are vedere la Clubul Dinamo.

La mal de mare nu exista vreo proprietate de milionar, nici macar un apartament. Se pare ca singurul bogatas din familie este …. logodnica Simona Halep. Unica firma vehiculata oficial ca fiind o sursa de profit pentru Iuruc – AdVenture Advertising (implicata in campania electorala a lui Sorin Oprescu), este inchisa din data de 13 septembrie 2013.”, a relatat sursa citată înainte ca Simona Halep și Toni Iuruc să se căsătorească.

Vezi pe PlaySport.ro imagini cu noua afacere a familiei Halep – Iruc.

Povestea ”Doamnei de fier” din spatele familiei Iuruc

Soacra Simonei Halep, Genica Iuruc, este o prezență discretă, dorind mereu să stea departe de ochii indiscreți ai presei. Doamna Iuruc este o persoană extrem de puternică în ciuda discreției și modestiei, iar povestea vieții sale dovedește acest lucru.

În urmă cu 11 ani, Genina Iuruc a rămas văduvă după ce soțul ei s-a stins din viață. De atunci, mama lui Toni a preferat să-și dedice viața fiului ei, încercând să-l sprijine pe toate planurile. Doamna Iuruc a preluat după moartea soțului și afacerile familiei. Astfel, potrivit cancan.ro, Genica Iuruc conduce o firmă care are în proprietate mai multe spații din București, pe care le închiriază. Soacra Simonei Halep mai deține și un bloc pe Aleea Privighetorilor, în apropiere de Grădina Zoologică din Băneasa. Familia Iuruc mai are și câteva terenuri în Otopeni, unde ar fi construit o clădire de birouri și un spațiu de depozitare.

Cu alte cuvinte, explicația lipsei averii lui Toni Iuruc ar fi chiar această poveste. Se pare că toate afacerile familiei sunt pe numele Genicăi Iuruc, iar Toni a preferat ca lucrurile să rămână așa.