Mama lui Toni Iuruc, soțul Simonei Halep, în spital! Fiul Genicăi Iuruc a fost surprins la spitalul unde este internată femeia

Gabriel-Alexandru Ioniță / 12.10.2021, 20:21
Mama lui Toni Iuruc, soțul Simonei Halep, în spital! Fiul Genicăi Iuruc a fost surprins la spitalul unde este internată femeia

Toni Iuruc se confruntă cu niște probleme personale la mai puțin de o lună de la nunta cu Simona Halep. Mama omului de afaceri, Genica Iuruc, a avut nevoie de niște investigații medicale amănunțite.

Mama lui Toni Iuruc s-a internat în spital pentru a face niște analize

Potrivit Cancan, ea a mers la o clinică privată de lux din Capitală pentru a face unele analize. Nu este însă vorba despre nimic grav, ci doar de controale de rutină. Cel care a adus-o pe femeie la clinica situată în cartierul Primăverii din București a fost chiar Toni Iuruc.

El este foarte atașat de mama sa după ce tatăl său a încetat din viață în urmă cu 11 ani. Soțul Simonei Halep o vizitează zilnic pentru a se asigura că totul este în regulă și nu duce lipsă de nimic.

Toni Iuruc este extrem de atent cu mama sa, exact cum se întâmplă și cu noua sa soție. Simona Halep a dezvăluit la conferința de presă de după meciul cu Marta Kostyuk din turul doi de la Indian Wells că soțul său a fost cel care a pus la punct toate detaliile nunții lor, care a avut loc pe 15 septembrie.

Nu pot să spun că m-am stresat foarte tare cu nunta, pentru că soțul meu s-a ocupat de toate pregătirile, eu nu am mișcat un deget. Eu doar i-am spus că vreau flori albe, iar el s-a conformat. În rest s-a ocupat de toate, îi mulțumesc pentru acest lucru. Chiar m-am distrat, au venit mulți oameni, am fost cu familia și prietenii. Am dansat mult, am râs, iar apoi, la două zile eram în sala de sport. De aceea nu mi-e greu să mă concentrez la tenis”, a declarat Simona Halep, citată de tennis365.com.

Ce a spus Simona Halep despre anul extrem de dificil prin care a trecut

Totodată, Simona a vorbit și despre anul 2021 extrem de dificil pe care l-a avut. Ea s-a confruntat cu o accidentare musculară gravă la gamba piciorului stâng, accidentare care a ținut-o departe de teren mai multe luni.

De asemenea, recent ea a anunțat și încetarea colaborării cu antrenorul australian Darren Cahill, alături de care a obținut performanțe fantastice în trecut.

Cu toate acestea, Halep a explicat că nu este foarte afectată de aceste evenimente neplăcute. Ea a spus că experiența acumulată în ultimii ani o ajută să treacă mai ușor peste astfel de momente și să își poată păstra echilibrul.

Să nu uităm că am ajuns și la 30 de ani, deci multe schimbări importante în viața mea. Cu toate acestea, sunt calmă, liniștită. Știu exact cum stau lucrurile acum, știu ce trebuie să fac. Nu am motive să fiu agitată, sunt mult mai matură. Faptul că nu mai lucrez cu Darren este greu, au fost 6 ani frumoși. Suntem prieteni, vorbim și acum. Trebuie să mă adaptez, dar am încredere în Daniel Dobre și Adrian Marcu, m-au ajutat în trecut”, a mai spus Simona Halep.

Sursă foto: Cancan