Caz incredibil la o echipă din Liga 1! A zis că pleacă să se însoare și nu mai vrea să se întoarcă

Gabriel-Alexandru Ioniță / 13.07.2021, 21:56
Caz incredibil la o echipă din Liga 1! A zis că pleacă să se însoare și nu mai vrea să se întoarcă

Caz incredibil la o echipă din Liga 1. Sirianul Mahmoud Al-Mawas creează o situație inedită la FC Botoșani. Fotbalistul în vârstă de 28 de ani a ajuns în România în noiembrie 2020. El a semnat cu Botoșani din postura de jucător liber de contract după ce s-a despărțit de Umm Salal din Qatar.

Venirea lui Al Mawas în România a creat o isterie generală în țara sa natală. În Siria, el este foarte iubit de fani pentru tehnica sa. Orice gol al său în tricoul celor de la Botoșani a generat un val uriaș de reacții între sirieni pe rețelele de socializare.

Caz incredibil la o echipă din Liga 1! A zis că pleacă să se însoare și nu mai vrea să se întoarcă

Al Mawas a facut un sezon bun pentru FC Botoșani. Sirianul a marcat patru goluri și a oferit și o pasă decisivă în 25 de meciuri jucate pentru echipa antrenată de Marius Croitoru.

Acum însă, el generează probleme importante în lotul moldovenilor. Extrema dreaptă a plecat în vacanță în Siria pentru a se căsători. Doar că, potrivit GSP.ro, el refuză acum să revină în România și încearcă să le forțeze mâna șefilor de la Botoșani să îl lase să plece liber de contract.

Însă, mod evident, aceștia nu vor să audă de așa ceva, în contextul în care Al Mawas mai are contract în Moldova pâna în iunie 2022. Astfel, Valeriu Iftime ar dori să obțină însă în schimbul său 100.000 de euro. Conform sursei citate, impresarilor fotbalistului li s-a transmis acest lucru. Ei au fost de acord și au transmis că vor aduce în cel mai scurt timp o ofertă în acest sens.

Interes din zona Golfului pentru Al Mawas

Există zvonuri conform cărora Mahmoud Al Mawas ar fi dorit de echipe din Emiratele Arabe Unite și Qatar. Astfel, suma de transfer nu ar reprezenta o problemă pentru cluburile din acea zonă. Cu toate acestea, până în acest moment, nu a apărut niciun contact oficial pentru sirian.

Al Mawas este vedetă în țara sa. El a jucat nu mai puțin de 72 de meciuri pentru prima reprezentativă a Siriei, pentru care a reușit să înscrie 14 goluri. În acest moment, este cotat de 700.000 de euro de site-ul de specialitate Transfermarkt. În momentul în care a ajuns la Botoșani, cota sa era de 600.000 de euro.

Al Mawas nu este singurul fotbalist care va părăsi pe FC Botoșani în această perioadă. Și portarul de 27 de ani Hidajet Hankic ar urma să plece de la echipa lui Marius Croitoru în curând.