Caz șocant în România: un antrenor a murit în timpul meciului, la marginea terenului. Nu era nicio ambulanță la meci

Catinca Giosanu 04.04.2023, 19:29
Caz șocant în România: un antrenor a murit în timpul meciului, la marginea terenului. Nu era nicio ambulanță la meci

Tragedie în lumea sportului românesc. A murit un cunoscut antrenor de baschet. Tehnicianul s-a stins în timpul unui joc disputat la Focșani. Specialistul avea doar 47 ani.

Doliu în lumea baschetului

Dalibor Destanovic se ocupa de juniorii de la Academia Phoenix Galați. Din nefericire, el s-a stins din viață în urmă cu puțin timp. Tehnicianul a murit în primul sfert al unui meci de juniori U16. Partida s-a desfășurat la Focșani. Destanovic nu a apucat să vadă cum s-a terminat meciul.

Dalibor Destanovic avea doar 47 de ani. Vestea că antrenorul a trecut la cele sfinte i-a lăsat pe toți fără cuvinte.

Reprezentanții Federației Române de Baschet au transmis prin intermediul unui comunicat că Destanovic a suferit un infarct în timpul primului sfert. Persoanele aflate la fața locului au intervenit rapid, dar nu au mai putut face nimic pentru el. Toți au fost șocați când au aflat că antrenorul nu a mai putut fi salvat.

Cum a murit cu zile Destanovic?

Cei de la gsp.ro au aflat că la sală nu se afla niciun echipaj de salvare în momentul în care antrenorul de 47 de ani s-a prăbușit la marginea terenului. Acolo se afla un singur cadru medical. Ulterior, a fost chemată ambulanța, dar când a sosit s-a depistat că nici aceasta nu avea un medic în ea.

La sală nu era Ambulanță, era doar un cadru medical, așa cere procedura de organizare a meciurilor. Când a venit Ambulanța, într-adevăr, nu era și medic în ea.”, au declarat oamenii aflați la conducerealui Phoenix Galați, conform sursei citate mai sus.

Urmăriți Playsport.ro și pe