Cazul Anamaria Prodan – Reghecampf a explodat. Au apărut detalii picante din trecutul celor doi | Comunicat emis de poliție

Andrei Alexandra 26.09.2022, 09:39
Cazul Anamaria Prodan – Reghecampf a explodat. Au apărut detalii picante din trecutul celor doi | Comunicat emis de poliție

Conflictul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ia amploare, iar Inspectoratul de Poliție Județean lfov s-a văzut nevoit să vină cu un comunicat pe seama scandalului în care cei doi sunt implicați. Se pare că în ultimele luni, Anamaria Prodan a cerut de mai multe ori sprijinul autorităților.

Anamaria Prodan a depus în februarie o plângere pentru amenințare pe numele lui Laurențiu Reghecampf

Duminică, 25 septembrie, Inspectoratul de Poliție Județean lfov a venit cu o serie de precizări referitoare la conflictul momentului care a luat cu asalt presa de tip tabloid, bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf.

În cursul zilei de vineri, cei doi s-au luptat ca în filme pe străzile din Snagov și bătaia s-a soldat cu audieri la poliție. Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au depus plângeri unul pe numele celuilalt, iar poliția a emis două Ordine de Protecție Provizorii și a deschis două dosare penale, „în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie raportat la lovire sau alte violențe”, dar și un alt dosar, pe numele lui Reghecampf, „sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare”.

Filmul complet al bătăii dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf demonstrează că cei doi și-au aplicat reciproc lovituri serioase și autoritățile urmează să stabilească în perioada următoare sancțiunile pe care legea le impune în acest caz.

Precizările poliției

Până atunci, însă, Inspectoratul de Poliție Județean lfov a venit cu un comunicat oficial prin care a dezvăluit că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu sunt la primul conflict.

Doar în ultimele luni, Anamaria Prodan a depus alte două plângeri pe numele fostului ei partener.

„În 23 decembrie 2021, la sediul Poliţiei Staţiunii Snagov a fost înregistrată o plângere prealabilă a lui Prodan, formulată prin avocat ales, depusă anterior la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea şi înaintată la Poliţia Staţiunii Snagov, prin care ea a sesizat aspecte privind comiterea infracţiunii de furt de către soţul ei.

Cauza a fost declinată, prin unitatea de parchet competentă, la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov, pentru efectuarea de cercetări.

În 21 februarie a.c., Anamaria Prodan a depus la sediul Poliţiei Staţiunii Snagov o plângere penală prealabilă prin care îl reclama pe soţul său pentru ameninţare”, transmite IPJ Ilfov.

Anamaria Prodan și-a retras plângerea

Referitor la cea de-a doua plângere depusă de Anamaria Prodan, în februarie 2022, pentru amenințare, IPJ Ilfov a adăugat:

„În cadrul activităţilor specifice efectuate, poliţiştii i-au aplicat persoanei vătămate formularul de evaluare a riscului, însă, în cauză, nu a rezultat existenţa riscului iminent, context în care nu au fost întrunite condiţiile pentru emiterea ordinului de protecţie provizoriu, conform legislaţiei în vigoare.

Persoanei vătămate i-a fost înmânat formularul de cerere privind emiterea ordinului de protecţie, pentru a-l depune la instanţa de judecată, în cazul în care va considera că este necesar şi oportun.

Facem precizarea că în această cauză, persoana vătămată a fost citată procedural de 3 ori, la primele 2 citaţii aceasta comunicând prin avocat că, din diferite motive, nu se poate prezenta, iar în cazul celei de-a treia citaţie, persoana vătămată a trimis o cerere de retragere a plângerii prealabile formulată anterior împotriva soţului său”, a precizat Inspectoratul de Poliție Județean lfov.

Urmăriți Playsport.ro și pe