Ce s-a întâmplat, de fapt, după ce Laurențiu Reghecampf a plecat de la vila Anei Prodan. Unde a ajuns antrenorul

Olteanu Ștefan 24.09.2022, 16:44
Ce s-a întâmplat, de fapt, după ce Laurențiu Reghecampf a plecat de la vila Anei Prodan. Unde a ajuns antrenorul

Laurențiu Reghecampf (47 de ani) a avut nevoie de îngrijiri medicale după conflictul violent pe care l-a avut cu Anamaria Prodan (49). Imediat după ce a plecat de la vila din Snagov a impresarei, antrenorul lui Neftchi Baku a mers la un spital din București pentru a scoate un certificat medico-legal.

De la vila Anei Prodan, direct la spital! Laurențiu Reghecampf și-a scos certificat medico-legal după bătaia cu fosta sa parteneră de viață

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan sunt din nou cap de afiș în presa de tip tabloid din România, după bătaia în care cei doi au fost protagoniști la vila din Snagov, unde locuiește impresara.

Incidentul s-a consumat în cursul zilei de vineri, 23 septembrie, iar sâmbătă au apărut și imaginile video cu bătaia violentă dintre Reghecampf și Prodan. De asemenea, despre tot acest caz apar în continuare informații în lanț.

Cancan.ro susține că imediat după ce a părăsit zona vilei din Snagov, Laurențiu Reghecampf s-a urcat în mașină și a mers la București pentru a se prezenta la camera de gardă a unui spital. Ajuns la destinație, antrenorul lui Neftchi Baku a solicitat eliberearea unui certificat medico-legal, din care să rezulte natura loviturilor primite în urma altercației cu Anamaria Prodan. De punctat este și faptul că în momentul în care a ajuns la spital, „Reghe” avea urme vizibile pe față din cauza loviturilor încasate.

Totodată, Laurențiu Reghecampf a acceptat să fie supus unor probe suplimentare din care să reiasă faptul că nu era sub influența alcoolului sau a drogurilor în momentul bătăii, așa cum a acuzat Anamaria Prodan.

Reghecampf ar fi agresat fizic și un alt bărbat, iar poliția i-a deschis un dosar penal

Poliția Snagov a transmis prin intermediul unui comunicat oficial că în conflictul dintre Reghecampf și Anamaria Prodan a mai fost implicat și un alt bărbat, pe care antrenorul lui Neftchi Baku l-ar fi lovit. În acest context, autoritățile i-au deschis un dosar penal lui Laurențiu Reghecampf, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare.

„La data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 19:36, la sediu Poliției Stațiunii Snagov s-a prezentat un bărbat, în vârstă de 47, iar în jurul orei 19:38, s-a prezentat la aceeași subunitate de poliție o femeie, în vârstă de 49 de ani, aceasta în prealabil apelând și numărul de urgență 112, iar fiecare în parte, sesizând la sediul poliției faptul că, a fost agresat fizic, prin loviri, de către celălalt.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care a acordat îngrijiri medicale atât bărbatului cât și femeii respective. În cadrul activităților specifice polițiștii din cadrul Politiei Statiunii Snagov au aplicat două formulare de evaluare a riscului, în urma cărora au fost emise două Ordine de Protecție Provizorii.

În cauză au fost deschise două dosare penale, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie raportat la lovire sau alte violențe.

În același timp, la sediu Poliției Stațiunii Snagov, un alt bărbat, în vârstă de 47 de ani, a sesizat faptul că, a fost agresat fizic, prin lovire, de către primul bărbat menționat, în acest sens fiind deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare”, se arată în comunicatul Poliției din Snagov.

Urmăriți Playsport.ro și pe