Cazurile de Covid de la FCSB nu l-au sensibilizat pe Gigi Becali: „FCSB nu se vaccinează”

Gabriel-Alexandru Ioniță 12.10.2021, 16:23
Cazurile de Covid de la FCSB nu l-au sensibilizat pe Gigi Becali: „FCSB nu se vaccinează”

FCSB se confruntă din nou cu probleme legate de pandemia de coronavirus. Este cunoscut faptul că echipa roș-albastră a fost una dintre cele mai lovite din Liga 1 de acest virus în toamna anului 2020.

Atunci, echipa patronată de Gigi Becali a avut mari probleme în a alinia un prim 11 în meciurile din preliminariile Europa League. Roș-albaștrii s-au impus după un meci antologic împotriva sârbilor de la Backa Topola. Însă s-au înclinat în cele din urmă în fața cehilor de la Slovan Liberec.

Gigi Becali susține în continuare că fotbaliștii de la FCSB nu se vor vaccina anti Covid-19

Acum, și valul 4 al pandemiei a lovit în echipa lui Becali. Inițial, Constantin Budescu și Adrian Șut au fost confirmați pozitiv la Covid-19. Iar ulterior același lucru s-a întâmplat și cu antrenorul Edi Iordănescu.

Astfel, FCSB nu îl va avea pe bancă pe Edi Iordănescu la meciul cu CS Mioveni din următoarea etapă de Liga 1. Cu toate acestea, Gigi Becali rămâne ferm de poziția adoptată inițial.

Finanțatorul echipei roș-albastre a explicat de ce nu ar vrea ca fotbaliștii săi să se vaccineze. De asemenea, Becali a explicat și de ce nu este de acord cu decizia ca jucătorii vaccinați să nu mai fie testați înaintea meciurilor.

Conform regulamentului, fotbaliștii care sunt deja vaccinați pot juca fără să mai facă teste. Asta înseamnă că ei pot avea coronavirus și n-avem cum să aflăm asta, dacă nu-i testăm. Dacă joacă având Covid pot face infarct sau atac cerebral din cauza efortului. Nu contează că ne îmbolnăvesc pe noi, dar pot muri pe teren. Pot să facă infarct. Și cine e de vină? Nimeni. Am atacat hotărârea Ministerului care spune că nu se mai fac teste. O facem pentru fotbaliști, vreau să apăr oamenii. Să se testeze toți înainte de meci.

Dar FCSB nu se vaccinează! De la noi, doar Budescu și încă cineva au făcut vaccinul. Eu nu le interzic, dar ei știu de la patron că nu e bine și îl iubesc și îl ascultă pe patron.

Nici pe cei din familie nu i-am obligat să nu se vaccineze. Dar le-am zis că nu mă vaccinez nici cu glonț la cap. Atunci, s-au gândit că poate e ceva periculos”, a spus Gigi Becali potrivit GSP.

Problema începe să se extindă din ce în ce mai mult în lotul echipei roș-albastre. Conform sursei citate, și portarul Cătălin Straton și fundașul stânga Sorin Șerban au fost depistați pozitiv la coronavirus.

Ei vor intra de asemene în izolare, asemenea colegilor lor. Vineri, toți jucătorii de la FCSB vor efectua teste PCR pentru a încerca oprirea transmiterii virusului în cadrul lotului.

Urmăriți Playsport.ro și pe