Ce a cerut Anamaria Prodan în instanță. Detalii de impact din procesul intentat de soția lui Reghe

Moldoveanu Camelia 08.11.2021, 11:09
Ce a cerut Anamaria Prodan în instanță. Detalii de impact din procesul intentat de soția lui Reghe

Anamaria Prodan nu se joacă niciodată cu sume mici. Detaliul incredibil din procesul cu Dennis Man. Scandalul a început după ce fostul fotbalist de la FCSB a semnat cu Parma, transfer intermediat de Ioan Becali, în tip ce soția lui Reghe îl avea sub contract.

Dennis Man s-ar putea alege cu o gaură în buget. Anamaria Prodan i-a cerut o mică avere

Dennis Man a semnat cu Parma în luna ianuarie a acestui an, însă negocierile nu au fost purtate de agentul cu care avea contract, Ana Prodan, ci de Ioan Becali. Scandalul dintre fotbalist și agentul FIFA este unul extrem de cunoscut în lumea fotbalului din România, însă abia acum s-a aflat ce sumă cere soția lui Reghe pentru daune.

Anamaria Prodan vrea să obțină de la Dennis Man 500.000 de euro, plus 10% din fiecare salariul lunar pe care fotbalistul îl încasa de la FCSB. Potrivit digisport.ro, agentul FIFA a mai declarat și că familia Becali l-a învățat să facă o ilegalitate:

Nu mai am ce să discut! De acum se ocupă avocații. Când m-ai trădat de multe ori, nu mai e cale de întoarcere. Mă poți păcăli o dată, de două ori, dar nu mai mult. Dennis Man a fost învățat de familia Becali că nu este o problemă și că poate semna cu ei pentru o zi și că mai apoi rămâne cu mine.

Dar nu ai cum să rupi contractul”, a spus Anamaria Prodan.

Românii de la Parma traversează o perioadă dificilă

Echipa gialloblu a fost învinsă în deplasare cu un neverosimil 4-0. Scor înregistrat încă de la pauză. Enzo Maresca i-a ținut pe banca de rezerve pe ambii internaționali români.

Valentin Mihăilă a fost introdus pe teren în minutul 67. În timp ce Dennis Man nu a bifat nici măcar un minut. Continuă astfel problemele pentru fostul fotbalist de la FCSB. Acesta se pare că a intrat în dizgrația antrenorului italian.

Man prinde din ce în ce mai rar echipa și sunt șanse mari ca aventura sa la Parma să se încheie în perioada de transferuri din ianuarie. Recent a apărut informația că ar fi dorit chiar de Galatasaray, echipa românilor Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan.

Această înfrângere usturătoare a Parmei a venit după ce echipa lui Maresca dăduse unele semne de revenire și câștigase ultimele două meciuri de campionat. Astfel, echipa lui Man și Mihăilă a ajuns pe locul 13 în Serie B și are șanse din ce în ce mai mici să își îndeplinească obiectivul de a reveni în elita fotbalului italian.

A fost a patra înfrângere în doar 12 etape pentru Parma, care se află la 7 puncte de locul 2, care asigură promovarea directă în Serie A. Acest loc este ocupat chiar de Lecce, care a adunat 23 de puncte.

Urmăriți Playsport.ro și pe