Ce a dat din casă Gică Hagi despre nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc: „A fost o seară în care ea și Toni s-au simțit extraordinar”

Moldoveanu Camelia / 20.09.2021, 19:05

Printre cei 300 de invitați avuți de Simona Halep și Toni Iuruc la cununia civilă s-a aflat și Gică Hagi. După eveniment și după ce s-a bucurat de muzica machedonească, „Regele” a dezvăluit câteva detalii.

Gică Hagi, declarații după nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc

Gică Hagi a fost o apariție spectaculoasă la nunta sportivei, chiar dacă a venit îmbrăcat într-un costum simplu. Soția sa a venit cu o rochie bej, lungă, care a stârnit admirație printre invitați. Dar nu vestimentația a contat, ci atmosfera încinsă de cei doi.

Momentul culminant a fost acela în care Gică Hagi a dansat cu Simona Halep un dans machedonesc, Pamporeea. Simona l-a prins pe Hagi de mână, iar Toni Iuruc a fost înconjurat de tehnicianul român și soția acestuia.

A fost o seară unde ea şi cu soţul au fost foarte fericiţi, noi, invitaţii, ne-am simţit foarte bine. Îi urăm casă de piatră, să se iubească şi să fie fericiţi”, a transmis Hagi.

Imagine uluitoare cu Gică Hagi

Dacă la petrecerea de după logodna Simonei Halep, Gică Hagi și Marilena Hagi au lipsit, cununia civilă n-au mai avut cum să o rateze. „Regele” și-a făcut apariția într-un bolid de lux alături de superba sa soție.

Marilena Hagi a furat toate privirile cu frumusețea sa incontestabilă, iar Gică Hagi a stârnit și el pasiuni nebănuite. Pentru a întreține atmosfera, dar și în calitate de invitat, Loredana Groza s-a afișat la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc într-o salopetă superbă turcoaz. Cântăreața a postat o fotografie în care îl pupă pe „Rege”. Imaginea a fost însoțită de piesa Hagi-Maradona-Pele In Balcani cântată de Junky Zice și mesajul „Regele fotbalului, Gică Hagi”.

Sunt Hagi, Maradona, Pele în Balcani
Și nu mă las nici dacă-i fac pe cei mai mari
Mamă, am un vis
O să fiu ce ți-am promis

Sunt sigur că-i mâna lui Dumnezeu că ating prezentul
Sunt că Maradona, fur ca un artist momentul
Sunt la fel că Hagi, mă simt Rege în Carpați
Dinainte să existe Subcarpați, asta-i pentru frați”, sunt versurile pe care Loredana Groza i le-a dedicat lui Gică Hagi.

Vedetele Generației de Aur, invitați surpriză

Fostul lider WTA, Simona Halep, s-a căsătorit miercuri cu prosperul om de afaceri Toni Iuruc. Petrecerea a avut loc în Constanța, la celebrul local de lux Fratelli. Printre cei 300 de invitați s-au numărat și vedetele Generației de Aur. Dacă despre Ilie Năstase știam deja că o să fie prezent la acest eveniment, el fiind cel care a dezvăluit data nunții, ceilalți au fost o adevărată surpriză.

Invitați numai unul și unul. Mai exact: Gică Hagi, Gică Popescu, Florin Răducioiu, Ionuț Lupescu și fosta jucătoare de tenis care a cucerit Roland Garros, Virginia Ruzici. La nunta campioanei noastre au mai participat și Marius Kalmar (cel mai bun prieten al lui Cristi Chivu), Mihai Popescu și Liviu Popescu.

Mai mult, Dan Bittman și Loredana Groza au cântat la acest eveniment dar au venit și în calitate de invitați. Amândoi au felicitat-o pe Simona Halep pentru pasul făcut și au rămas să se distreze pe muzica machedonească interpretată de formația Pindu.