Ce a spus Jovan Markovic după ”dubla” din meciul Farul – Universitatea Craiova: „Nu ne gândim la FCSB sau la CFR”

Octavian Vasilescu / 16.04.2022, 23:31
Ce a spus Jovan Markovic după ”dubla” din meciul Farul – Universitatea Craiova: „Nu ne gândim la FCSB sau la CFR”

Atacantul Jovan Markovic (21 de ani) a reușit să înscrie două goluri în meciul Farul – Universitatea Craiova, scor 0-3, iar la final a avut un discurs echilibrat.

Markovic spune că Universitatea Craiova este pe val acum datorită atitudinii pe care o arată jucătorii în teren. Oltenii au demolat Farul, scor 3-0, după ce în etapele precedente au învins FCSB (2-0) și CFR Cluj (3-2).

Ce a spus Jovan Markovic după Farul – Universitatea Craiova 3-0

Mă bucur că am marcat și că am câștigat cele trei puncte. Mergem la Sepsi și apoi la Pitești să câștigăm. Pentru noi niciun meci nu e ușor pentru că ne dorim să câștigăm. Scorul a fost 3-0. Ne bucurăm că am marcat repede. Sperăm ca toate meciurile să fie la fel și să fim relaxați de la pauză.

Reușitele mele au fost ceva ce vine pe moment, nu le-am gândit. Încerc să marchez și să îmi ajut echipa.

Din punctul meu de vedere, atitudinea din timpul meciului și grupul nostru foarte unit ne fac o echipă foarte puternic. Nu ne gândim la FCSB sau la CFR. Noi ne vedem de jocul nostru”, a spus Jovan Markovic, după Farul – Universitatea Craiova 0-3, citat de Digi Sport.

Universitatea Craiova, parcurs impresionant în play-off

Universitatea Craiova a câștigat patru meciuri și a suferit un singur eșec în turul play-off-ului. Oltenii au cel mai bun atac, cu 12 goluri marcate.

 • Etapa 1: 3-0 vs FC Argeș
 • Etapa 2: 1-3 vs FC Voluntari
 • Etapa 3: 2-0 vs FCSB
 • Etapa 4: 3-2 vs Universitatea Craiova
 • Etapa 5: 3-0 vs Farul Constanța

Farul – Universitatea Craiova 0-3. Clasament Play-off

Universitatea Craiova a rezolvat meciul în prima repriză. Markovic cu o dublă și Baiaram au marcat pentru trupa lui Laurențiu Reghecampf. După victoriile cu FCSB și CFR Cluj, oltenii au bifat un nou rezultat mare.

Dacă FCSB nu va câștiga meciul cu CFR Cluj, programat duminică, oltenii vor avea o șansă bună de a termina pe locul 2 în Liga 1.

 1. CFR Cluj – 45 pct.
 2. FCSB – 40 pct.
 3. Universitatea Craiova – 39 pct.
 4. FC Voluntari – 30 pct.
 5. Farul Constanța – 28 pct.
 6. FC Argeș – 27 pct.