VIDEO | Florin Tănase i-a dat o veste bună lui Toni Petrea: „A fost plimbat prin toată Europa!” Ce se întâmplă cu căpitanul FCSB

Robert Zanfir / 13.01.2022, 18:31
VIDEO | Florin Tănase i-a dat o veste bună lui Toni Petrea: „A fost plimbat prin toată Europa!” Ce se întâmplă cu căpitanul FCSB

Toni Petrea a vorbit despre Florin Tănase, din cantonamentul FCSB. Antrenorul spune că acesta se simte foarte bine, în ciuda ofertelor numeroase ratate.

FCSB continuă pregătirile dinaintea reluării campionatului. Toni Petrea a dezvăluit că a avut parte de surprize neplăcute din partea jucătorilor. Unii au venit cu kilograme în plus. Totuși, staff-ul tehnic se felicită pentru decizia de a rămâne în România.

Florin Tănase i-a dat o veste bună lui Toni Petrea: „A fost plimbat prin toată Europa!” Ce se întâmplă cu căpitanul

Florin Tănase s-a pregătit cu FCSB și în această iarnă. Căpitanul a ratat transferul la Al Nassr, deși arabii erau la un moment dat convinși să plătească clauza de 3 milioane de euro.

Toni Petrea recunoaște că rămânerea lui Tănase la echipă îl bucură, chiar dacă jucătorul a ratat un contract triplu față de cel plătit de Gigi Becali.

„Ne-am obişnuit cu discuţiile astea în privința lui Tase, că va pleca, că are oferte de câţiva ani. Este important, e căpitanul echipei, e liderul echipei, golgheterul echipei. Are toate premisele unui jucător care să fie lider.

Faptul că nu a plecat pe mine mă bucură, ne putem folosi de el în continuare, să ne ajute în ceea ce ne-am propus. Cred că şi el e mulţumit până la urmă că e aici, că ajută echipa în continuare, chiar dacă nu s-a realizat niciun transfer până acum din tot ce s-a vorbit până acum…

Prin Emirate, prin Europa, cred că a fost plimbat prin toată Europa şi prin Orientul Mijlociu”, a declarat Toni Petrea pentru contul oficial de Facebook al lui FCSB.

E liniştit, e ok, se pregăteşte foarte bine şi aşa o va face în continuare. Sper să aibă şi mai multe reuşite anul acesta, să ajute echipa cât mai mult
Toni Petrea, despre Florin Tănase

Prețul corect pentru transferul lui Florin Tănase

Gigi Becali recunoaște că nu va ceda niciun cent din clauza de 3 milioane de euro pe care i-a fixat-o lui Florin Tănase.

„Să vă spun un lucru, pentru prima dată. Eu am ținut jucătorii. Și pe Man, și pe Moruțan… Când mi-am dat seama că nu mai este creștere pentru el, l-am dat cu 11.

Moruțan?! Am cerut 10 milioane, turcii mi-au dat 7. Dar când a mai jucat câteva meciuri, mi-am dat seama că acela este plafonul lui și nu mai poate crește. Și l-am dat pe Morutan. Și i-am făcut loc lui Cordea.

Tănase nu are un plafon. El are o clauză de 3 milioane. Eu nu l-aș da. Dar nu pot să îl țin dacă îmi dă cineva 3 milioane. Eu nu vreau să îl dau”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

FCSB va reveni pe terenul de joc pe 23 martie. Derby-ul cu CFR Cluj este programat de la 20:00 și poate fi decisiv în lupta pentru campionat.