Ce îl așteaptă pe Adi Mutu la revenirea din vacanță: „Nu pot să înțeleg, nu găsesc nicio explicație!” Finalul de sezon l-a bulversat pe Alex Ioniță

Robert Zanfir / 24.05.2022, 17:02
Ce îl așteaptă pe Adi Mutu la revenirea din vacanță: „Nu pot să înțeleg, nu găsesc nicio explicație!” Finalul de sezon l-a bulversat pe Alex Ioniță

Alex Ioniță (27 de ani) nu își ascunde regretele în ceea ce privește finalul de sezon al Rapidului. Mijlocașul așteaptă explicații de la Adi Mutu. Giuleștenii au ratat barajul pentru Conference League, după ce au dat cu piciorul și calificării în play-off.

După 7 victorii consecutive, Adi Mutu și compania au dat cu bâta în baltă pe finalul de sezon. Trei meciuri fără victorie au dus Rapidul departe de Conference League. Totul, după ce giuleștenii rataseră și  calificarea între primele 6 echipe ale campionatului. Cu toate acestea, noul sezon se anunță unul bun. Victor Angelescu a primit ajutoare la conducerea clubului. Dan Șucu anunță că Rapid va fi un alt fel de club din Liga 1.

Alex Ioniță îi cere explicații lui Adi Mutu, despre finalul ratat de sezon

Alex Ioniță s-a regăsit la Rapid. După eșecurile de la Craiova, CFR Cluj și Astra, mijlocașul a prins 22 de partide în Giulești, unde a marcat de 4 ori și a pasat decisiv în alte patru rânduri.

Cu toate acestea, mijlocașul nu reușește să își explice finalul ratat de sezon. „La fel ca şi în campionatul regulat. Ne aşteptam să prindem play-off-ul şi din vina noastră l-am ratat. Aşa şi cu play-out-ul, trebuia să-l câştigăm şi tot din vina noastră nu am reuşit.

Chiar nu pot să înţeleg. Ok, în campionat am avut acea serie de meciuri terminate la egalitate, în care nu am reuşit să ne desprindem ca să rămânem pe un loc de play-off, iar acum am început foarte bine şi la fel cu ultimele trei meciuri am stricat totul.

Sincer, m-am gândit foarte mult şi nu reuşesc să-mi găsesc nicio explicaţie. Aştept să ne întoarcem la antrenamente şi să ne explice domnul Mutu ce s-a întâmplat pentru că eu chiar nu pot să-mi explic”, a comentat Alex Ioniţă, la Digi Sport.

Daniel Pancu, alături de Adi Mutu: „Am avut colegi care au făcut prostia asta!”

Daniel Pancu (44 de ani) este alături de Adi Mutu (43 de ani), după ce tehnicianul a refuzat să înjure rivalele echipei, spre nemulțumirea unei bune părți a suporterilor.

„Eu, dacă merg la Dinamo antrenor vreodată, înseamnă că trebuie să înjur Rapidul? A fost foarte corectă reacția lui Mutu.

Am avut colegi care au plecat de la noi la Dinamo și au făcut prostia asta. Pentru mine a fost o prostie și atunci. Că și eu puteam, poate, nu știu, într-un moment, să ajung să joc la Dinamo. Niciodată nu s-ar fi pus problema să ridic un deget împotriva Rapidului. Dar au fost și jucători care au plecat și la prima întâlnire cu suporterii au uitat de unde au plecat.

El a jucat doar un sezon la Dinamo, nici nu poți să îl caracterezezi ca dinamovist. Cum îi place lui să spună, el e un bun al României. E și normal să aibă…

Eu, dacă aș discuta acum cu el, cu toate că de când e la Rapid nu am mai discutat deloc, cred că ar avea deja ceva de povestit despre Rapid. Nu ne-am mai întâlnit”, a spus Daniel Pancu la Playsport Live.