Ce le-a transmis Mutu apropiaților despre națională. Cum se pregătește „Briliantul” pentru prima reprezentativă

Ștefănescu Dragoș / 16.01.2022, 15:09
Ce le-a transmis Mutu apropiaților despre națională. Cum se pregătește „Briliantul” pentru prima reprezentativă

FRF încă nu a numit un nou selecționer pe banca naționalei României. În ultimele zile oficialii federației au dus mai multe runde de negocieri cu Ladislau Boloni. Burleanu și Stoichiță au totuși o variantă de rezervă în cazul în care Boloni refuză oferta lor. Adrian Mutu este varianta cea mai plauzibilă în această situație. ”Briliantul” le-a dezvăluit apropiaților săi cum se pregătește pentru prima reprezentativă.

Adrian Mutu se pregătește pentru națională

Telenovela numirii unui nou selecționer pe banca naționalei României capătă noi accente. După mai multe runde de negocieri între FRF și Ladislau Boloni, totul părea să se rezolve cât de curând. Totuși, tehnicianul nu pare convins de oferta FRF și amână să dea un răspuns final. Astfel, numirea noului selecționer se amână din nou, fără a exista nimic sigur momentan.

Pe fondul acestei situații, revine în atenție varianta Adrian Mutu. Până acum, ”Briliantul” a evitat să vorbească pe marginea acestui subiect. Însă, Daniel Pancu, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Mutu, a dezvăluit faptul că fostul selecționer al naționalei de tineret își dorește foarte mult să lucreze și la naționala mare.

Nu pot comenta ce se întâmplă la FRF cu aceste negocieri, probabil caută un antrenor cu experiență. Și aici mă refer la cei contactați. Dacă era cineva tânăr, și mă refer la Adi (n.r. – Adi Mutu) era numit până acum. Probabil s-o fi ajuns și la el, nu l-am întrebat.

Noi, printre altele, vorbim despre tactică, sisteme și multe alte lucruri. Își dorește foarte mult. foarte foarte mult. M-am văzut cu el de ziua lui și își dorește foarte mult să preia naționala”, a spus Daniel Pancu, la Digi Sport.

Ladislau Boloni a revenit în București pentru noi negocieri cu FRF

În ultimele zile, Ladislau Boloni a fost la Târgu Mureș. Tehnicianul a revenit vineri la București pentru a relua negocierile cu FRF.

Potrivit jurnalistului Radu Drăguț, Ladislau Boloni va purta discuțiile cu Mihai Stoichiță, în absența lui Răzvan Burleanu. Președintele FRF este plecat din țară și l-a mandatat pe Mihai Stoichiță să poarte negocierile cu Boloni.

Până acum, cele două părți nu au ajuns la un acord din cauza detaliilor contractuale. FRF i-a propus lui Boloni un contract pe doi ani, cu opțiune de prelungire pe încă doi dacă echipa națională se califică la EURO 2024. Salariul lui Boloni ar urma să fie de 300.000 de euro anual. Tehnicianul a solicitat însă un contract pe patru ani și un salariu superior celui propus de FRF.