Ore decisive pentru națională! Boloni a revenit la București și continuă negocierile cu FRF. Ce va urma

Robert Zanfir / 14.01.2022, 16:25
Ore decisive pentru națională! Boloni a revenit la București și continuă negocierile cu FRF. Ce va urma

Ladislau Boloni (68 de ani) s-a întors la București și va continua negocierile cu FRF. Cum Răzvan Burleanu este plecat în Arabia Saudită, Mihai Stoichiță se va ocupa de discuțiile experimentatul tehnician.

Răzvan Burleanu a decis să îi mai acorde o șansă lui Ladislau Boloni. Deși discuțiile păreau blocate definitiv la un moment dat, FRF a demarat a patra rundă de negocieri cu fostul selecționer al României.

Ore decisive pentru națională! Boloni a revenit la București și continuă negocierile cu FRF

Boloni a avut prima runda de negocieri în Franța. Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță au mers la Nisa, unde i-au făcut prima propunere tehnicianului. Apoi, acesta a fost așteptat la București, unde discuțiile au continuat.

Ladislau Boloni este cunoscut ca un tip extrem de aplicat și de tipicar, astfel că negocierile au avut și a treia rundă. Playsport a prezentat pe larg stadiul discuțiilor. Din informațiile noastre, acestea s-au împotmolit la nivelul duratei contractului.

Între timp, Boloni a revenit la București, după cum anunță Gsp. Între acesta și Federație va urma cel mai probabil ultima negociere. În cazul unui nou blocaj, FRF va accesa și celelalte variante: Adi Mutu și Edi Iordănescu sunt cu mâna pe telefon.

Ieri, Boloni se afla la Tărgu Mureș, unde a participat la funeraliile lui Janos Czako, fost coleg și prieten.

Nu pot spune nimic în acest moment despre discuțiile cu FRF. Nici că sunt deschise, nici închise. Pot spune ceva acum, dar peste 20 de metri să sune telefonul și să «explodeze» totul. Să lăsăm lucrurile să decurgă normal. Știu că presa vrea un răspuns repede, dar am și eu viața mea”, a transmis, joi, Ladislau Boloni.

Lovitură de teatru! Răzvan Burleanu a făcut a patra ofertă și vrea să îl întoarcă din drum pe Ladislau Boloni

Cu Răzvan Burleanu plecat în Arabia Saudită, Mihai Stoichiță este cel care se ocupă de discuțiile cu Ladislau Boloni. Andrei Vochin a dezvăluit că tehnicianul a primit o nouă ofertă și că este așteptat să vină cu un răspuns cât mai rapid.

„Acum se discută cu Boloni. La momentul ăsta s-a ajuns la ofertă-contraofertă, cred că la al patrulea tip de ofertă-contraofertă. Contraoferta se află la domnul Boloni şi FRF aşteaptă ca să dea un răspuns.

Aşteptăm să trimită un răspuns repede, că timpul s-a scurs. Nu fac parte din echipa de negocieri, dar cred că există un deadline, dar în cel mai scurt timp trebuie să dea un răspuns. Nu-mi dau seama (n.r. – care e răspunsul), cât timp mingea e în terenul lui”, a declarat Andrei Vochin la TelekomSport.