FCSB își aduce număr 10 de echipa națională! Cu ce super talent vrea Gigi Becali să dea lovitura

Marian Cărăvan 28.12.2020, 15:37
FCSB își aduce număr 10 de echipa națională! Cu ce super talent vrea Gigi Becali să dea lovitura

FCSB a încheiat anul 2020 pe primul loc al clasamentului. Perspectivele unui nou titlu după o pauză de șase ani, îl fac pe Gigi Becali să se gândească la transferuri. Patronul FCSB vrea să dea lovitura.

FCSB își aduce număr 10 de echipa națională

FCSB a revenit pe primul loc al clasamentului și se bate în acest sezon cu șanse reale la titlu. Un titlu care lipsește formației roș-albastre de câțiva ani. Dar poate veni la capătul sezonului 2020-2021. Însă Gigi Becali dă de înțeles că nu se bazează doar pe locul actual al echipei antrenate de Toni Petrea. Patronul FCSB vrea să-ți întărească echipa. Pe lângă jucătorii tineri, Becali vrea să aducă și jucători experimentați, care ar putea înclina balanța în favoarea roș-albaștrilor. La finalul turului, FCSB tronează în fotoliul de lider, dar nu e suficient. Gigi Becali și-a fixat țintele pentru ca FCSB să cucerească titlul în acest sezon.

FCSB își aduce număr 10 de echipa națională. Gigi Becali vrea să dea lovitura cu un super talent. Practic, o „repatriere” a unui fost fotbalist de la FCSB. Gigi Becali îl vrea pe Constantin Budescu, fotbalist care a mai jucat la roș-albaștri în 2017-2018. Becali a rămas impresionat de evoluția jucătorului de la Astra și l-ar vrea înapoi la FCSB. Cotat la 2 milioane de euro, Constantin Budescu este unul dintre golgheterii Ligii 1, cu șase reușite. În vârstă de 31 de ani, Constantin Budescu este una dintre țintele lui Gigi Becali în pauza de iarnă. Patronul FCSB e pregătit pentru un transfer care să-l apropie și mai mult de titlu în Liga 1. FCSB își aduce număr 10 de echipa națională!

FCSB isi aduce numar 10 de echipa nationala
FCSB isi aduce numar 10 de echipa nationala

 

Ce alte ținte mai are Gigi Becali

FCSB este avidă de performanță. Cupa României cucerită în vară, după finala cu Sepsi, este o palidă consolare pentru Gigi Becali. Fără titlu în Liga 1 de cinci ani, FCSB se poate apropia din nou de trofeu. Gigi Becali simte momentul prielnic și își face planuri. Dacă nu îl poate aduce pe Constantin Budescu, în schimb mizează în continuare pe varianta Cardoso.

Atacantul Nicolau Dumitru Cardoso, italianul de origine română, i-a supărat pe medieșeni după ce și-a anunțat intenția de a pleca de la echipă. Astfel, fotbalistul e pe picior de plecare de la Gaz Metan. Următoarea destinație ar putea fi chiar FCSB.

Dumitru Cardoso, 29 de ani, este cotat de transfermarkt.com la 700.000 de euro. Șapte goluri în 12 meciuri este bilanțul atacantului în acest sezon. A semnat cu Gaz Metan un contract valabil până pe 30 iunie 2021.

FCSB încheie anul 2020 pe primul loc al clasamentului, cu 34 de puncte.

Urmăriți Playsport.ro și pe