„A avut o mare campanie”! Vica Blochina a spus cine trebuia să câștige Survivor: „Pentru mine a fost o surpriză

Alex Cazacu 03.06.2023, 15:18

Marea finală a emisiunii Survivor România 2023 a fost câștigată de Dan Ursa. Fostul concurent al Războinicilor a fost cel care a intrat în posesia premiului de 100.000 euro pus la bătaie. Ei bine, într-un interviu recent, Vica Blochina a făcut dezvăluiri uimitoare despre câștigătorul acestui sezon al competiției de la Pro TV.

Ce spune Vica Blochina despre Dan Ursa, câștigătorul Survivor România 2023

După cum spuneam, Dan Ursa s-a întors din Republica Dominicană cu trofeul Survivor 2023, dar și cu buzunarele pline. Puțini s-au așteptat ca fostul Războinic să ajungă în finală, însă sătmăreanul a demonstrat că merită să câștige sezonul din acest an al competiției de la Pro TV.

În cadrul unui interviu pentru Cancan.ro, Vica Blochina a recunoscut că s-a numărat printre susținătorii lui Ursa. Fosta dansatoare de la Melody a mărturisit că a votat pentru sătmărean și că l-a admirat pentru determinarea și curajul de care a dat dovadă pe parcursul emisiunii. Blondina a precizat că Ursa este un om bun și că merita pe deplin să câștige.

Blochina: „Băgam mâna în foc că ea va câștiga”

Fosta amantă a lui Victor Pițurcă a spus că l-a votat pe Dan Ursa, însă nu se aștepta ca el să iasă învingător la Survivor. Vica credea că Grebenișan o să intre în posesia celor 100.000 de euro, mai ales că influencerul are o comunitate mare de fani pe rețelele sociale.

„A avut o mare campanie”! Vica Blochina a spus cine trebuia să câștige Survivor
„A avut o mare campanie”! Vica Blochina a spus cine trebuia să câștige Survivor

„Eu am ținut cu Dan Ursa, de când am plecat. Eu am avut o simpatie față de el și l-am susținut pe tot parcursul, l-am și votat când a fost nevoie. M-am bucurat foarte tare. De fapt, să știi, la asemenea show, oamenii când ajung deja în finală, meritau oricare dintre ei. El a fost mai norocos, mai iubit de public.

Am crezut că o să câștige Carmen, pentru că a avut mare campanie pe social media. Băgam mâna-n foc că ea va câștiga. Eu am ținut cu Ursa, pentru mine omul ăsta a fost o surpriză. De când a venit era plinuț, eu am crezut că el n-o să reziste. Pentru mine, el a fost o mare surpriză. După mi-a plăcut și caracterul lui, eu m-am înțeles bine cu toată lumea oricum. După ce m-am operat, mulți concurenți mi-au trimis mesaje, iar Dan mi-a dat un mesaj vocal”, a declarat Vica Blochina pentru Cancan.ro.

Pe parcursul competiției, gurile rele spuneau că Dan Ursa nu merită să câștige. Cu toate acestea, el le-a demonstrat contrariul. După cum bine știm, fostul Războinic nu a intervenit în certuri, a fost imparțial și și-a văzut de treaba lui până la finalul emisiunii. Tocmai de aceea, telespectatorii l-au apreciat, iar în urma voturilor, Dan Ursa a câștigat trofeul Survivor 2023 și cei 100.000 de euro.

Urmăriți Playsport.ro și pe