Dan Ursa nu se mai ascunde. A spus tot ce se întâmplă la Survivor în spatele camerelor: „Unde ne schimbam hainele”

Alex Matei 31.05.2023, 09:22
Dan Ursa nu se mai ascunde. A spus tot ce se întâmplă la Survivor în spatele camerelor: „Unde ne schimbam hainele”

Dan Ursa, marele câștigător al trofeului și al premiului de 100.000 de euro de la Survivor România 2023, a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram, iar fanii lui au fost curioși să afle în ce spațiu s-au schimbat de haine concurenții, în timpul show-ului.

Dan Ursa, despre greutățile de la Survivor 2023

Dan Ursa, câștigătorul de la Survivor 2023, este o fire deschisă și a răspuns sincer la întrebările puse de internauți.

Este cunoscut faptul că cei care acceptă provocarea de a participa la Survivor România trece să facă anumite compromisuri. În primul rând, în jungla din Dominicană ei nu au dușuri și nici toalete. Mâncarea trebuie să și-o procure singuri și dorm pe unde apucă.

Fanii emisiunii s-au întrebat adesea unde s-au schimbat de haine concurenții de la Survivor 2023 sau ce fac atunci când au nevoie la toaletă.

”Unde ne schimbăm hainele? Care haine?!”

Dan Ursa, marele câștigător al acestei ediții Survivor România, a recunoscut că a trebuit să se ascundă prin tufișuri ori de câte ori avea nevoie să își schimbe ținuta.

În ceea ce privește toaleta, el a spus că foștii participanți ai show-ului de la Pro TV au improvizat una, la fel cum au realizat un uscător pentru haine (creat din lemn).

Unde ne schimbăm hainele? Care haine?! Prin tufișuri.”, a transmis Dan Ursa.

”Am mai mulți fani și susținători decât am visat vreodată”

Dan Ursa nu se aștepta să plece tocmai el acasă cu marele premiu de 100.000 de euro și trofeul Survivor 2023, mai ales că singurii lui fani erau familia și prietenii când a intrat în competiție. Fostul războinic a mărturisit că nu știe încă ce va face cu banii câștigați, dar e convins că se va întoarce la jobul pe care l-a avut înainte să pornească în aventura din Dominicană.

Când am pornit spre jungla dominicană, singurii mei fani erau familia și prietenii. Azi am mai mulți fani și susținători decât am visat vreodată să am și sunt recunoscător pentru fiecare dintre voi! Vă mulțumesc pentru fiecare vot, pentru fiecare like și comment pozitiv, pentru fiecare dată când ați fost alături de mine pe traseu și pentru toate postările și încurajările voastre care m-au adus mai aproape de victorie.”, a spus Dan Ursa, după ce a fost desemnat câștigătorul Survivor România 2023.

Urmăriți Playsport.ro și pe