Ce s-a întâmplat cu televiziunile de sport după ce Gigi Becali nu a mai apărut „pe sticlă”. Lovitură dură primită de stațiile tv

Marian Cărăvan 30.12.2020, 10:47
Ce s-a întâmplat cu televiziunile de sport după ce Gigi Becali nu a mai apărut „pe sticlă”. Lovitură dură primită de stațiile tv

Gigi Becali era o prezență obișnuită în emisiunile tv. Intervențiile sale făceau deliciul telespectatorilor, care urmăreau „spectacolul” oferit de patronul FCSB. După o lungă perioadă în care a fost mediatizat în exces, Gigi Becali a luat decizia de a se retrage din spațiul publicul, aparițiile sale fiind doar meteorice. Ce s-a întâmplat cu televiziunile de sport după ce Gigi Becali nu a mai apărut „pe sticlă”.

Ce s-a întâmplat cu televiziunile de sport după ce Gigi Becali nu a mai apărut „pe sticlă”

Gigi Becali a decis să ia o pauză, să se retragă în liniștea oferită de familie, iar aparițiile la tv erau de domeniul trecutului. Iar când se întâmpla să îl mai „întâlnim” pe Gigi Becali, era cu adevărat un eveniment. Televiziunile de sport au verificat „rețeta Becali” și au observat că audiențele sunt mari atunci când în program își face loc și patronul FCSB. Dar ce s-a întâmplat cu televiziunile de sport după ce Gigi Becali nu a mai apărut „pe sticlă”. Ce efecte a produs decizia lui Gigi Becali. Un răspuns îl are realizatorul tv Vali Moraru, moderatorul emisiunii „Digi Sport Special”.

„Înclin să cred că audiența nu e afectată. Poate că nu mai avem acele vârfuri pe intrările sale, dar audiența pe emisiuni e bună și constantă. Pe mine nu mă îngrijorează decizia lui Gigi Becali. Dimpotrivă, o apreciez ca pe o decizie înțeleaptă, e benefică pentru toată lumea: pentru el, pentru echipă și pentru public.

Din păcate, golul lăsat de Gigi Becali e umplut de încercările unora sau altora de a se afirma. Calitatea mesajului continuă să scadă, indiferent cât de improbabil putea părea așa ceva în momentele de glorie ale discursurilor lui Gigi Becali”, a declarat Vali Moraru, conform ProSport.

Ultima apariție publică a lui Gigi Becali a fost în seară de Crăciun, la postul România TV. Emisiunea a fost lider de audiență pe publicul urban.

Gigi Becali a decis sa nu mai apara la TV asa cum o facea inainte
Gigi Becali a decis sa nu mai apara la TV asa cum o facea inainte

Se retrage Gigi Becali la o mânăstire?

Gigi Becali a pozat deseori într-un om religios, un creștin cu frică de Dumnezeu și spune că vrea să se retragă în liniște, la o mănăstire. Dar ar putea să o facă mai repede decât și-ar fi imaginat.

În ultimii ani, patronul FCSB a vizitat mai multe mănăstiri din România, însă una dintre ele i-a atras atenția în mod deosebit. A mers acolo în mod repetat și a făcut donații generoase. Vorbim de Schitul Pătrunsa. Ansamblul monahal din comuna Bărbătești, din județul Vâlcea, este construit sub vârful Buila. Nu mulți se încumetă să îl viziteze, fiind greu accesibil. Zona este superbă, despărțită de civilizație de opt kilometri de drum neasfaltat. Deși anunțase că vrea să se retragă în liniște, la o mănăstire, abia după vârsta de 75-80 de ani, Gigi Becali ar putea să ia o decizie în acest sens mult mai devreme, scrie Sport.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe