”Am ofertă concretă de 500.000 de la Gigi Becali! FCSB îl ia, dacă las din preț”. Care e ultima lovitură a lui Gigi

Mihai Rosoiu 26.12.2020, 11:55
”Am ofertă concretă de 500.000 de la Gigi Becali! FCSB îl ia, dacă las din preț”. Care e ultima lovitură a lui Gigi

FCSB se întărește pentru marea bătălie din campionat. Conducerea bucureștenilor e gata să mai realizeze un transfer după ce a obținut semnătura lui Radunovic. ”Am ofertă concretă de 500.000 de la Gigi Becali! FCSB îl ia, dacă las din preț”, este dezvăluirea unui șef de club din Liga I. Care e ultima lovitură a lui Gigi Becali pe piața transferurilor o povestște chiar cel care a primit oferta.

„Am ofertă concretă de 500.000 de la Gigi Becali!”, se laudă Valeriu Iftime

FC Botoșani pare să se fi transformat în principalul furnizor al celor de la FCSB atunci când vine vorba despre transferuri. NUmeroasele mutări realizate în ultimele sezoane între cele două prim-divizionare sunt de notorietate. Acum, lista fotbaliștilor ajunși de la FC Botoșani la FCSB e gata să fie modificată. Un nou nume a apărut în vizorul bucureștenilor, care au pus ochii pe un alt jucător de la echipa lui Iftime.

Denis Haruț este dorit de Gigi Becali al FC Botoșani
Denis Haruț este dorit de Gigi Becali al FC Botoșani

Gigi Becali are de gând să-și întărească banda dreaptă prin aducerea lui Denis Haruț. Fundașul lateral în vârstă de 21 de ani e pe placul latifundiarului, care i-a făcut o ofertă omologului său din Moldova. Suma oferită de Gigi Becali pentru Haruț nu este mică deloc. Din păcate pentru șeful FCSB, botoșănenii cer dublu față de oferta inițială.

Mutarea s-ar putea face în vară

500.000 de euro este suma oferită de FCSB pentru Denis Haruț. Valeriu Iftime nici nu vrea să audă de așa ceva. În opinia celui care conduce FC Botoșani, prețul corect pentru o asemenea mutare este de minimum 1.000.000 de euro. Mai mult, moldavii nu vor să renunțe în această iarnă la fundașul dreapta în vârstă de 21 de ani.

„Oferta pentru Denis e certă, dar nu-i dau drumul la prețul ăsta. Cred că FCSB îl ia, dacă îl las la un preț convenabil. Dar nu! Haruț nu pleacă sigur iarna asta. Vedem ce va fi în vară”, a spus Valeriu Iftime.

FCSB a terminat anul pe primul loc al Ligii 1. Și mulți oameni de fotbal pun acest succes mai degrabă pe seama faptului că echipa a avut liniște. Și asta pentru că Gigi Becali s-a retras din viața publică și nu a mai făcut declarații controversate la TV. Totuși, patronul FCSB, susține, în ultima sa declarație, că  la fel de implicat ca înainte.

”Am ofertă concretă de 500.000 de la Gigi Becali! FCSB îl ia, dacă las din preț”, a spus Iftime despre transferul lui Haruț, însă este clar mutarea nu se va face în viitorul apropiat.

Urmăriți Playsport.ro și pe