Gigi Becali rupe tăcerea, după luni de pauză: ”Mă implic la echipă la fel ca înainte. Am ofertă de 12 milioane pentru Man”

Sorin Chiriac 24.12.2020, 14:29
Gigi Becali rupe tăcerea, după luni de pauză: ”Mă implic la echipă la fel ca înainte. Am ofertă de 12 milioane pentru Man”

După ce s-a retras din viața publică de câteva luni, patronul FCSB revine în forță. Gigi Becali rupe tăcerea! El spune că se implică la echipă la fel ca înainte și dezvălui ce ofertă are ”pe masă” pentru Dennis Man.

Gigi Becali cere 14 milioane de euro pe Dennsi Man

Gigi Becali rupe tăcerea, după luni de pauză: ”Mă implic la echipă la fel ca înainte”

FCSB a terminat anul pe primul loc al Ligii 1. Și mulți oameni de fotbal pun acest succes mai degrabă pe seama faptului că echipa a avut liniște. Și asta pentru că Gigi Becali s-a retras din viața publică și nu a mai făcut declarații controversate la TV. Totuși, patronul FCSB, susține, în ultima sa declarație, că  la fel de implicat ca înainte.

Mă implic ca înainte, țineți minte că nu las arma din mână. Implicarea mea e la fel ca înainte, chiar dacă nu am apariții publice.

”Am ofertă scrisă pentru Man de 12 milioane, dar nu îl dau fără 14”

Gigi Becali nu s-a putut abține și dacă tot a decis să vorbească cu presa, spune și de ultima ofertă venită la club. Milionarul susține că l-ar putea vinde pe golgheterul Ligii 1 pentru 12 milioane de euro. Totuși, oferta nu îl mulțumește și se va despărți de Man, care are 12 goluri în camipnat, doar pentru 14 milioane de euro.

Am și acum ofertă scrisă pentru Dennis Man, de 12 milioane, dar nu îl dau cu mai puțin de 14 milioane de euro. Nu pot să spun din ce campionat sau cine îl vrea”, a sus Gigi Becali pentru Digi Sport.

Dennis Man (22 de ani) este golgheterul la zi al Ligii 1, cu 12 goluri, și este pe lista mai multor cluburi din Europa. Într-un interviu recent, starul FCSB confirma faptul că el și colegii săi sunt mai liniștiți, de când Gigi Becali s-a retras din viața publică și nu îi mai critică la TV.

 

Dennis Man bucurie
Dennis Man este golgheterul la zi în Liga 1, cu 12 goluri

Sunt doar fericit că echipa merge bine. Chiar nu știu ce să zic, dacă ne merge bine pentru că domnul Becali nu mai face declarații. Probabil că e mai bine așa, vede și dânsul asta. Suntem mai liniștiți, dar asta nu înseamnă că nu suntem conștienți pentru ce echipă jucăm, ce tricou purtăm. Cred că fiecare jucător știe asta! Să fiu sincer, la început da (n.r. îl timorau ieșirile la TV ale lui Gigi Becali)! A fost un moment greu, puneam la suflet tot ce se scria despre mine. Acum m-am maturizat puțin, iau lucrurile bune așa cum sunt, iar pe cele negative caut să le transform în părți pozitive”, a dezvăluit Dennis Man cu ceva timp în urmă.

Urmăriți Playsport.ro și pe