Ce salariu are Gică Hagi la Farul Constanța. Managerul „marinarilor” a dezvăluit câți bani îi intră în cont

Moldoveanu Camelia 21.12.2021, 13:24
Ce salariu are Gică Hagi la Farul Constanța. Managerul „marinarilor” a dezvăluit câți bani îi intră în cont

Gică Hagi a decis să revină în fotbal după o pauză destul de lungă în care a stat departe de echipa sa. În vreme ce multe cluburi se destramă, „Regele” a reușit să ofere Constanței un club de fotbal important prin fuziunea dintre Viitorul și Farul. Cu toate că a preluat iar echipa din postura de antrenor, dar și de acționar majoritar, fostul decar al naționalei și-a oferit un salariu uluitor de mic. Ba chiar i-a fost refuzată, inițial, o mărire.

Farul Constanța îi oferă un salariu minuscul lui Gică Hagi, mult sub onorariul fotbaliștilor

Cu toate că Farul Constanța a câștigat cu Dinamo, scor 2-0, Gică Hagi nu s-a arătat mulțumit de elevii săi. Antrenorul „marinarilor” s-a și enervat foarte tare în prima repriză și a avut un gest ușor ciudat.

La conferința de presă de după meciul din „Groapă”, Hagi a vorbit, printre altele, și despre salariul pe care îl încasează de la Farul Constanța. Cu toate că este acționar majoritar, „Regele” și-a trecut în contract doar 1386 de lei. Pe lângă salariul minim pe economie, fostul fotbalist a reușit să obțină, cu greu, și spor de performanță.

Ușor ironic, însă evident făcând referire la cu totul altceva, Hagi a mărturisit că se agită mult pe margine deoarece, mai nou, are spor de performanță și vrea să-l câștige. În același timp, a spus că ai săi elevi sunt milionari.

Noi manageriem jucători milionari. Da, în lei sunt milionari. Câștigă foarte bine la toate echipele de Liga 1. Nu sunt milionari? Un jucător de la mine câștigă mai bine decât directorul de la hotelul meu, care produce foarte mult.

Toți jucătorii de la mine câștigă mai mult decât mine, că eu am cel mai mic salariu. Ce, eu am salariu? Am minim pe economie, că trebuia să-mi dau unul.

Acum am bonus, dacă fac performanță. Mi-au dat fără bonus și am zis că nu se poate. De-aia sunt agitat și vreau să intru în play-off”, a recunoscut Gică Hagi.

O noapte de cazare la hotelul „Regelui”

„Regele” și-a botezat copii după prenumele părinților săi. Ianis este de la bunicul său Iancu, iar Kira de la bunica sa Kirața. Hagi a făcut o combinație între cele două nume al copiilor pentru a denumi hotelul cu 122 de camere din Mamaia. Iaki are patru stele și a fost cumpărat în 1999, iar în 2001 a fost renovat și relansat.

În acest moment, hotelul „Iaki” oferă doar camere pentru un sejur de trei nopți. Astfel, o cameră dublă pentru perioada 29 decembrie – 1 ianuarie costă 1.100 lei. Dacă îți dorești să-ți petreci Revelionul alături de familie în hotelul lui Gică Hagi, atunci, ai de scos din buzunar 15000 de lei.

Cu alte cuvinte, diferența de prețuri dintre patru și cinci stele este uriașă. Însă, în sezonul estival, o cameră în hotelul „Iaki” ajungea să coste și 1.700 de lei pe noapte.