Ce se întâmplă cu Dennis Man? Antrenorul de la Parma are pretenții de la mijlocașul român

Bădulescu Silvian / 28.10.2021, 11:04
Ce se întâmplă cu Dennis Man? Antrenorul de la Parma are pretenții de la mijlocașul român

Dennis Man a fost transferat de Parma pentru o sumă record în Liga I. Totuși, mijlocașul român nu depășește cea mai bună perioadă în Serie B. Echipa este departe de obiectivul propus la începutul stagiunii.

Parma țintește revenirea în Serie A

Jucătorul român este văzut drept om de bază la echipă, precum și un jucătorul car ar trebui să facă diferența. Din nefericire, nici el și nici echipa nu trec prin cea mai bună perioadă. Doar locul 15 în Serie B, echipa are ca obiectiv revenirea pe prima scenă a fotbalului italian. Antrenorul Enzo Maresca a subliniat nemulțumirea sa și a conducerii față de poziția ocupată în acest moment. După 9 etape disputate, Parma nu a acumulat decât 15 puncte în clasament, iar presiunea este tot mai mare, atât asupra antrenorului, cât și a jucătorilor.

Patronul Kyle Krause este nemulțumit de jucătorii car ar trebui să facă diferența. Se pare că acesta este dispus să investească o sumă considerabilă în perioada de mercato din iarnă, pentru a forța clasarea echipei în primele 8. Locurile 1 și 2 promovează direct în Serie A, pe când locurile 3-8 merg la play-off-ul de promovare.

Dennis Man, responsabilizat

Fosta câștigătoare a Cupei UEFA este mai aproape de Serie C decât de Serie A. Ocupând locul 15 din 20 de echipe, aceștia sunt la egalitate cu echipa de pe locul 16, dar cu un golaveraj mai bun. De asemenea, nici diferența de puncte față de locul 8, ultimul care asigură calificarea în play-off nu este mare: 4 puncte. Antrenorul Parmei a ținut să responsabilizeze jucătorii de calitate pe care îi are la dispoziție.

Dennis Man face parte dintr-un grup de jucători care ar trebui să facă diferența și, în plus, să ia responsabilitatea asupra lor. Acest lucru este valabil și pentru alți jucători importanți precum Vazquez, Danilo și Osorio. Nu trebuie să ne rezumăm doar la vorbe, ci să trecem la fapte” a declarat Enzo Maresca, fostul mijlocaș al Sevillei și actualul antrenor al echipei, conform ParmaCalcio1913.com.

Mijlocașul român a fost depistat pozitiv cu COVID-19 și a fost nevoit să absenteze trei săptămâni. Acest lucru l-a făcut să rateze și meciurile echipei naționale de seniori. În stagiunea 2021-2022, Dennis Man a marcat două goluri în șase partide disputate, dar Enzo Maresca are așteptări mai mari de la acesta.

Parma nu a mai câștigat de șase etape. Meciul următor este programat joi, ora 21.30, împotriva celor de la Cittadella, locul 13, cu 13 puncte adunate. Echipa unui alt român, Crotone, nu o ducea nici ea mai bine. „Proaspăt” retrogradată din Serie A, trupa lui Nedelcearu ocupă doar locul 17.