Ce spune Gigi Becali despre transferul lui Budescu la Sepsi! Reacție neașteptată a patronului de la FCSB: ”Acolo se duce?”

Gabriel-Alexandru Ioniță / 18.01.2022, 15:21
Ce spune Gigi Becali despre transferul lui Budescu la Sepsi! Reacție neașteptată a patronului de la FCSB: ”Acolo se duce?”

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi Sf. Gheorghe, a dezvăluit că a ajuns la o înțelegere cu Constantin Budescu, fostul fotbalist de la FCSB, iar acesta urmează să semneze un contract valabil inițial până la finalul acestui sezon.

Gigi Becali nu consideră că transferul lui Budescu la Sepsi reprezintă o problemă pentru FCSB

Gigi Becali, cel care a insistat ca mijlocașul ofensiv de 32 de ani să plece de la echipa roș-albastră, nu s-a arătat deloc impresionat de această mutare, una extrem de interesantă pentru fotbalul românesc. Patronul vicecampioanei consideră că Sepsi nu va prinde un loc de play-off nici cu Budescu în teren, astfel că nu reprezintă o amenințare pentru echipa sa.

De asemenea, Becali a ținut să sublinieze faptul că „artistul” a plecat de la FCSB, nu pentru că așa a dorit el, ci deoarece a fost „ordinul” patronului.

Unde semnează? Acolo se duce? La Sepsi? Bine, dar nu mă interesează, tată. Să se ducă unde vrea el. Omul e liber de contract și a luat bani frumoși cât a stat la noi. Dar, dacă îl mai voiam la FCSB, să fiți siguri că nu pleca el de la mine. Ia să îl întrebați: voia să plece de la FCSB? Sepsi nu este un pericol pentru noi, iar eu cred că nici nu o să prindă play-off-ul”, a spus Gigi Becali potrivit prosport.ro.

Patronul lui Sepsi a confirmat că mutarea este ca și făcută

Deși Valeriu Răchită, fost fotbalist la Steaua și Petrolul Ploiești și un apropiat al lui Budescu, anunțase că acesta va pleca din nou în străinătate, acum jucătorul născut la Urziceni este la doar o semnătură distanță de rămânerea în Liga 1. Cel puțin așa susține Laszlo Dioszegi, finanțatorul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe.

Noi ne-am înțeles cu Budi și îl așteptăm la stadion la ora 15:00. Încă nu am semnat contractul, dar am bătut palma. Spre seară vom semna și actele dacă totul rămâne așa cum ne-am înțeles. Este un transfer important pe care noi îl facem. Iar eu sper că în cel mai scurt timp o să aducem și un fundaș central”, a spus acesta conform sursei citate.

Boloni, acontat de Sepsi. Oferta i-a fost pusă pe masă, iar antrenorul a dat un răspuns care i-a năucit