Ce surpriză: Șumudică vine să ia titlul în Liga 1! Detalii de ultimă oră de la negocieri!

Marian Cărăvan 13.01.2021, 11:46
Ce surpriză: Șumudică vine să ia titlul în Liga 1! Detalii de ultimă oră de la negocieri!

Liber de contract după ce s-a despărțit de Gaziantep, Marius Șumudică ar putea ajunge în România. Chiar mai repede decât s-ar fi așteptat. Marius Șumudică vine să ia titlul în Liga 1!

Marius Șumudică vine să ia titlul în Liga 1!

Una dintre echipele cu pretenții la titlu în acest sezon și-ar putea schimba cât mai curând antrenorul. În România e pe cale să revină Marius Șumudică, antrenorul anului 2020 în Turcia. Marius Șumudică vine să ia titlul în Liga 1! Liber de contract după despărțirea de Gaziantep, Marius Șumudică ar putea reveni în antrenorat chiar mai repede decât și-ar fi putut imagina. Oficialii Craiovei sunt nemulțumiți după remiza înregistrată marți seara pe propriul teren, 0-0 cu Sepsi. Formația craioveană a ratat șansa de a trece provizoriu pe prima poziție a clasamentului, pe care se menține FCSB. Părerea unanimă a specialiștilor este că Universitatea Craiova are nevoie de un alt antrenor pentru a avea șanse reale în lupta pentru titlu. Se vorbește despre înlocuirea lui Corneliu Papură, iar soluția la care s-a gândit patronul Mihai Rotaru ar fi chiar Marius Șumudică, informează As.ro

Craiova are nevoie de un alt antrenor, un antrenor cu experiență, care se poate impune în vestiar, care poate impune o idee de joc.

Craiova, cu ce a arătat acum, nu e echipa care se poate bate la titlu, a declarat Ionel Dănciulescu, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

Marius Șumudică declara în urmă cu câteva săptămâni că s-ar întoarce în România. Să lupte pentru titlu. Craiova ar putea fi o variantă.

Mi-e dor de România. Depinde de ce proiect ar fi. Mi-e dor să mă lupt la titlu și cred că este aproape momentul să mă întorc. Nu vreau să dau mai multe amănunte, dar este aproape momentul, spunea Șumudică, pe 1 decembrie 2020.

Marius Sumudica vine in Romania sa ia titlul in Liga 1!
Marius Sumudica vine in Romania sa ia titlul in Liga 1!

Marius Șumudică vrea să ia o pauză

Întrebat dacă ar veni la Universitatea Craiova, Marius Șumudică a dezvăluit că nu ar spune nu unei provocări din Liga 1, deși momentan vrea să se odihnească. Doar un proiect serios l-ar face să revină în fotbalul românesc. De ce nu, chiar la Craiova. Chiar dacă acum dă semne că nu ar reveni. Antrenorul anului 2020 în Turcia spune că ar reveni din vară în România. Depinde însă cât de convingător va fi Mihai Rotaru, patronul Craiovei.

„Îmi doresc să mă întorc acasă, să iau o pauză. Nu ascund că primesc telefoane și propuneri, inclusiv din Turcia. Momentan nu cred că este momentul să mă reîntorc.

Nu vrea să mă întorc în România, cu tot respectul pentru fotbalul românesc, cu tot respectul pentru Mihai Rotaru. Acum vreau să mă odihnesc. Dacă nu voi avea un proiect serios, voi reveni din vară”, a spus Marius Șumudică, în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

Marius Șumudică a făcut senzație în Turcia, ducând-o pe Gaziantep până pe prima poziție în Super Lig. După despărțirea de fosta sa echipă, Șumudică se poate întoarce în România, pentru a scrie istorie cu Craiova. Marius Șumudică vine să ia titlul în Liga 1! E dorit la Craiova!

 

Urmăriți Playsport.ro și pe