Cea mai importantă femeie din viața lui Ion Țiriac a murit la doar 56 de ani. Nu a reușit să-l vadă miliardar – REMEMBER

Bordei Radu / 03.11.2021, 09:34
Cea mai importantă femeie din viața lui Ion Țiriac a murit la doar 56 de ani. Nu a reușit să-l vadă miliardar – REMEMBER

Viața lui Ion Țiriac pare una de vis, dar nu a fost întotdeanua așa. Miliardarul român a trebuit să lupte toată viața sa, pentru a ajunge la bogăția și faima pe care o cunoaște acum. Omul de afaceri s-a bazat doar pe propia inteligență, ambiție și fler. Nu a fost ajutat de nimeni, pentru că nu s-a născut dintr-o familie bogată, dimpotrivă.

Mai mult, părinții nici nu au putut să îl sprijine prea mult, mai ales că tatăl lui a dispărut când Ion avea doar 10 ani. Părintele lui a murit când avea doar 49 de ani, așa că fostul mare tenismen a trebuit să se maturizeze repede.

Când a dispărut cea mai importantă femeie din viața lui Ion Țiriac. Nu i-a văzut succesul pe care l-a atins

Născut în 1939, la Brașov, Ion Țiriac a urcat prin toate treptele vieții, până să ajungă omul de succes din ziua de azi. Ajuns la 82 de ani, fostul jucător de tenis ocupă locul doi în topul celor mai bogați sportivi. El are o avere estimată de Forbes la 1,3 miliarde de dolari. Dar nu a fost deloc ușor și, în plus, influentul om de afaceri are și un mare regret: că părinții lui nu au văzut cât de mult succes a cunoscut.

Tatăl lui a plecat dintre cei vii când avea doar 10 ani. Mama lui a trăit mai mult, mai ales că Ion, dar și sora lui Ecaterina, au avut grijă de ea. Din păcate și Ecaterina Țiriac a murit la o vârstă încă fragedă, la 56 de ani. Atunci Ion era campion național la tenis și se anunța ca un sportiv de mare potențial.

Inițial, părinții lui Țiriac au fost îngropați în locuri diferite, dar actualul om de afaceri a reușit să-și înmormânteze împreună tatăl și mama, cumpărând un cavou într-un cimitir aflat în centrul Brașovului natal.

Ion Țiriac se pregătește și el pentru viața de apoi

Ion Țiriac este cunoscut pentru meticulozitatea și atenția la detalii. De aceea, nu lasă nimic la întâmplare, nici măcar locul în care își va petrece eternitatea. Omul de afaceri a achiziționat deja o parcelă de pământ, în schimbul căreia a plătit nu mai puțin de 50.000 de euro. Pe acest loc vor putea fi amenajate nu mai puțin de 12 cripte subterane și 6 cripte supraterane. Țiriac vrea să fie și în viața de apoi alături de prietenul lui de-o viață, Ilie Năstase.

I-am spus doar atât: ”Vin, dar cu condiţia să stau eu deasupra. Că toată viaţa ai fost tu deasupra. Acum ar fi momentul să mai facem schimb!”, ne-a spus Ilie Năstase în februarie.